A közterület-felügyelő gumibotot, a polgárőr gázspray-t tarthat magánál, ha a parlament elfogadja a kormány új közbiztonsági csomagját - írja a Népszabadság.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tunde04
...és vállról indítható rakétát a tisztességes állampolgároknak!!!
Mert ebben az országban már mindenki felléphet velünk szemben, csak mi vagyunk védtelenek.
Zolipapa
Hát még mit nem?! Még így is elég sok esetben visszataszító a viselkedésük, és több, mint bicskanyitogató, amit művelnek. Nem szégyelli magát ez a két, magát közterület-felügyelőnek nevező gyáva szadista állat, hogy egy törékeny hölgyre rátámadnak? Bezzeg, ha egy 150 kilós, kigyúrt fószer ragasztgatott volna cédulákat, annak még szólni sem igen mertek volna, mert egyszerűen fostak volna tőle! Tudjátok mi ez? Vagy hivatali hatalommal való visszaélés minősített esete, vagy kényszervallatás! Nem ártana, ha ezt az ügyet a katonai ügyészség vizsgálná ki, lévén, hogy a közterület felügyelet fegyveres testületnek számít (még akkor is, ha elvileg nem viselnek fegyvert). Remélem, hogy hadbíróság elé kerülnek, és megkapják az alaposan kiérdemelt büntetésüket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.