A közterület-felügyelő gumibotot, a polgárőr gázspray-t tarthat magánál, ha a parlament elfogadja a kormány új közbiztonsági csomagját - írja a Népszabadság.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eutanazia
Remélem nem szavazzák meg....

@kese_23: Ha a zsebbe vándorló forintokért mennek nem bújkálnak.........

A polgárőrök....már látom, vélt hatalmuk fitogtatására minden szembe jövőt lefújnak........
keseruimre
@eutanazia: senkit sem akartam meggyanúsítani semmilyen korrupciós üggyel, mert szerintem nem fair, hiszen vannak ott is normális, tisztességes emberek. itt ezen azt értem, hogy nem megvesztegethetőek.

polgárőrös mondandóddal egyetértek.
zsbela
Nem a mindennemű jogosítvány nélkül működő polgárőrségre (mondhatnám, úgy működnek mint a mókusőrs), vagy a minimális hatalommal rendelkező közterület-felügyelőséget kell ellátni kényszerítő-eszközökkel, hanem megfelelő létszámú és kellően megfizetett rendőröket kell alkalmazni.!!
eutanazia
@kese_23: Van valami igazság abban amit írsz, de naponta látom amikor a munkanap végén mennek különböző irodákba........ Persze nem szabad általánosítani, de nehéz ha nap mint nap ezt látod...........
keseruimre
@eutanazia: mindenre lehet példát hozni, mind negatívra, mind pozitívra. minden ember különböző. csak nem szeretem az általánosításokat, mert egyáltalán nem helyén való. elfogult vagyok ezzel kapcsolatban, hiszen az én munkám is adhat okot általánosításokra.
Zolipapa
@kese_23: ...lőfegyvert...? Nagy lf...t nekik, nem lőfegyvert. Már így is bicskanyitogató, amit művelnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.