Az FBI-tól kért segítséget a magyar rendőrség.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
Elképesztően sok nyomot hagynak maguk után a tettesek, a nyomozók pedig mást sem tudnak mint fantom képeket gyártani,
Nekem speciel már a tatárszentgyörgyi eset kapcsán gyanússa vált, hogy a médiában fokozott szerepet kapott az úgynevezett országos cigányvajda, és általában a roma vezteők (Mohácsi VIktória, Kolompár Orbán) és éppen ők gerjesztették megnyilatkozásaikkal a tüzet.
Aztán következett a második és harmadik tatárszentgyörgyi tűz eset amelyekről kiderült, hogy a tulajdonosnak van köze hozzá, mégis az országot rasszistázták napokig. Agyon szúrtak egy híres sportolót, megtámadtak rendőröket, járókelőket, szerncsétlen kislányt Kidkunlacházán és még sorolhatnám.
Valami oda-vissza alapon nincs rendben a cigány kérdésben. Véleményem szerint azért kellett bevonni az FBI-t, hogy ők, a kívül állók mondják ki, igenis romák az elkövetők, ellenkező esetben a magyar rendőrséget vádolják meg rasszizmussal!!!!
G'Alibaba
Balmazujvároson egy helyi gazda tejet vitt egy cigány családnak.Amig letette az asztalra a kannát, a részeg "háziasszony" mögé került és egy konyhakéssel elvágta a torkát!
Erről valahogy elfelejtettek beszámolni mind a médiák, mind a rendőrseggek!!!!
nyirtass
@Csubaka: Jól értem? Magyar rendőreink rasszizmusát kel az FBI -nek tisztára mosni?, - mert ha igen, akkor szerintem rendőreink sem rasszizmusból vizsgáznak, hanem politikából.
xu
@G'Alibaba: Mi lehetett az oka? Az eltitkolásnak és a cselekménynek?
Csubaka
@nyirtass: Nem, félre magyarázod. A magyar rendőrség véleményem szerint nem rasszista, de túl sok támadás érte őket ahhoz, hogy nyiltan ki merjenek állni az igazság mellett. Azon túl lehetséges az is, hogy az ügynek olyan magas szférákban van a vége, hogy független bűnüldöző szervezet segítségére, támogatására és közreműködésére van szükség ahhoz, hogy az i-re fel tehesség a pontot. Ebbő viszont következhet, hogy politikai vonala is van az ügynek.
nyirtass
@Csubaka: Az Interpol működését helyeselni tudom. /Egy adott büncselekmény felderítésére nemzetközi közös erőfeszítések megtétele,- minden országnak a saját országhatárain belül,- az országok részeredményének összesített kiértékelésével./
De Mo. területén az FBI bennem azt az érzést erősíti, hogy dugjuk össze a fejünket, hogy egy "ilyen ügyet" hogy lehet a közvélemény elött tálalni, és a tálalásunkon "ti legyetek" a "megmásíthatatlan pecsét."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.