Soltész Miklós, a KDNP országgyűlési képviselője külön sajtótájékoztatót "szentelt" a Jobbik rágalmazására. Bár Novák Előd jobbikos sajtófőnök alaposan cáfolta a vádakat, Soltész azóta se mutatta jelét a megbánásnak, sőt pökhendien beszélt az őt felhívó Novákkal - tudtuk meg tőle az ügy állását firtatva. Rágalmazás miatt feljelentés is született, de a bíróságra várhatunk...

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: orogordog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jenni
@zsolti: de ez a cselekedet amit a kurucinfo most megtett, ez sokaknak hazafias tettet jelent:D Az óvodások szintjén vannak.
jband
@zsolti: ez kitérő válasz volt. Ha lapszemlén nem is, de itt azért van beleszólásod a dolgokba. Ha belinkelek egy más illegális oldalt, ahova pl mint azt fent írta valaki feltöltök Hitler idézeteket, azt azonnal bannolnátok. És érdekes, hogy a kuruccal nem teszitek. De ami jobban érdekel: Ezer módon lenne bénítható a kuruc. Mért csinálnak úgy mintha üldöznék őket?
Hány politikus sztrárkommentkedett itt. Itt mégse zavarja őket a kurucos cikk?? Csak amerikában kérlelgetik a kormányt, hogy szóljon már a domainregiszternek, h blokkolják az oldalt? Nektek mért nem szolnak, h legalább ti ne reklámozzátok. Ők mért nem egy bizonyos szélsőséges portálról beszélnek? Mért reklámozzák a pontos webcím bemondásával. Én pl Gyurcsánytól hallottam előszőr az oldalról. Ha nem tiltakozik ellene, sosem találok rá. (És ezzel így van a látogatóik 99százaléka sztem.) De pl a magyarországi net szolgáltatóknál is lehetne blokkoltatni egy illegális oldal elérését. Lásd: Kína
Ja, hogy demokrácia, meg szólásszabadság? Akkor meg mért kiabálják hetente, h tiltsuk be a http://.. és én most nem reklámozom. Megteszik ők. Szóval szerintem egy nagy kamu az egész oldal, meg az ellene tiltakozó politikusok is.
jband
@Jenni: Nekem erről a South Park egy epizódja jut eszembe, ahol a kormány csinál egy '911 a kormány öszeesküvése' című weboldalt. Mindezt azért, hogy hagy örüljön az a 6 százaléknyi idióta, úgyis azt hiszi, h a kormány volt, és aki ennélkül boldogtalan lenne. Így legalább addig is nyugton vannak amíg azt olvassák. Ui: Jó az új képed.:$
Jenni
@jband: ha jól tudom,láttam is ezt a részt.
kösz.
nyirtass
@zsolti: Ha nemtartod természetesnek a jogsértéseket a politikusaink részéről, akkor mértnem szólalsz fel ellene?
Miért csak a kurucra kitett telefonszámok csípik a szemed?
Én ugyan egyet sem hívtam fel, nem is fogok, de talán akadnak az országban olyan emberek akik veszik a fáradtságot és egy-egy ilyen és hasonló anomáliára rákérdeznek, hogy akkor hogy is állunk a törvényesség kérdésével. Amig ezt kultúrált keretek közt teszik, addig én nem ítélem el. - Állampolgári jog, számonkérni 1-1 törvénytelen intézkedést!!
orogordog
@holdrablo: Reakciósok a padláson vannak vigyázz!!!!

Jó szórakozást.

DE INKÁBB LEGYÉL FÜGGETLEN ÉS IGAZ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.