A rendőrség vizsgálja, vajon jogszerűen járt-e el az a közterület-felügyelő, aki a Nagykörúton táskájánál fogva cibált egy szabálysértésen kapott nőt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zolipapa
@Evikati: Bezzeg, egy kigyúrt, 150 kilós, megtermett fószerenk még szólni sem mertek volna, ha a törékeny kis hölgy helyett egy ilyen bivaly lett volna ott, nemhogy megcibálni, meg a fejét a kandeláberbe verni. Egy ilyen legény láttán oly mértékben inukba szállt volna még az a kevés kis bátorság is, hogy nemhogy a gatyájuk, de még a hátuk közepe is fosos lett volna!
És szerintem nem a rendőrségnek kellene az ügyet vizsgálni, mert a közterület-felügyelet fegyveres testületnek számít, és mint ilyen ügyben, a katonai ügyészségnek kellene nyomozni.
Evikati
@Zolipapa: igazad van! Ez erő fitoktatás volt, demonstrálta a fickó, hogy hatalma van. A nő vétett a törvény ellen, megérdemli a büntetést, de ezért nem kell felkaszabolni mindjárt, ott helyben. Kulturáltan el lehetett volna ezt intézni. De hol van itt a kulturáltság?
menasagh
Szerintem ezeket a közterület felügyelőket a saját védelmükben találták ki....ugyanis még azt sem tudták kibogozni, hogy anno ki lövöldözött rájuk...ill. a rendőrpalotára....
Zolipapa
@Evikati: Hogy hol van náluk a kulturáltság? Attól tarok, sehol. Tagadhatatlan, hogy a hölgy szabálysértést követett el, és ezért bizony felelnie kell. De ne félj semmit, jön ám még a kutyára dér; egyre valószínűbb, hogy a két fickó valóban elnyeri a jól megérdemelt büntetését. Ám a kulturálatlanság kérdése csak a kisebbik baj. A nagyobbik baj az, hogy (a videót látva) a hölgy akarva-akaratlanul, de visszaütött, és ezért az ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt bizony nyomozást indíthat ellene. Nem elég, hogy az a két barom állat az oszlopba verte a fejét a szerencsétlennek, de lehet, hogy még őt vágják sittre.
zsbela
@Zolipapa: A közterület-felügyelet nem rendvédelmi és nem fegyveres szervezet. (Az más téma, hogy az ott dolgozók jelentős része rendőr, katona stb. volt.) Ők bizonyos hatósági jogokkal felruházott önkormányzati dolgozók. Ezért vizsgálja a rendőrség az általuk feltárt, vagy az általuk elkövetett szabálysértéseket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.