A bíróság a gyülekezési törvénnyel való visszaéléssel indokolta az elsőfokú döntést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
hülyék Budapest!
5 év szigorított!
Eladott Ország
"A bíróság a gyülekezési törvénnyel való visszaéléssel indokolta az elsőfokú döntést." Azé' ez mennyivel kulturlátabb, az észak-koreai átnevelő munkatábornál. De ami késik az eljön, a fidesz gecik nagyon tanulékonyak.
Őrnagy
@Gyagyás Dollárért Eladott Ország: Ha a Libajnai vagy a DK tucatnyi pert nyer, akkor azért köpködtök a fideszre, mert lám a Libajnainak és a DK-nak volt igaza (nem zárható ki, hogy tényleg)! Ilyenkor a bíróság "független", és minden rendben.
Ha egy DK-s pert veszít, akkor mocskos fideszes a bíróság, és "nem független"! (Persze lehet, hogy a bíróság téved.)

Beteg vagy Gyagyás! Súlyos beteg!
rücsü41
Amennyiben egy kérdéssel sem lehet zavarni a doktorminiszterelnökurat,aki egyébként nem szokott tájékoztatni bennünket az ehhez hasonló dolgokról, s amiért a "független" magyar bíróság a tüntetés megzavarása miatt elítélt egy embert, akkor kérdezem hogy a szivárvány színűek felvonulásának fizikai megsértői ellen miért nem lépett fel a bűnüldöző hatóság, és miért nem ítélte el őket is legalább annyira mint amennyire ezt a kérdést feltevőt?A doktorminiszterelnök úr nem zavarható meg mert még rosszul lép és eltöri a lábát, vagy valamilyen különleges jogszabály mondja ki hogy a Doktor úr menet közben nem zavarható meg mert még nem tudja elmondani százezerszer, hogy ő békét akar?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.