Katonai gyakorlatokat tartanak és harcászati táborokat szerveznek a hungaristák. Folyik a kiképzés: a demokrácia pusztulására, a "tűzben, mocsokban és vérben születő" új világ eljövetelére készülnek.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
Szerintem az a kormány kampányfogása nem lehet, mert ha az ő működése alatt ilyesmi megtörténhet büntetlenül akkor nagyon gyengén végzi a munkáját. Az ellenzéké sem lehet, mert rögtön a rasszizmus, náci, fasiszta jelzőket aggatnák rá.
Akkor kinek érdeke ?
fecci1130
Megint a semmivel riogatják az egész országot,hogy el tereljék a figyelmet a sok korrupt tolvaj politikusról.gyurcsány 2× annyit ártott áldásos tevékenységével,mint5000 ilyen szerencsétlen légpuskás bohóc.
fecci1130
Bocs javítok,nem 2×,hanem 2000× t akartam írni.
sara
Már azt sem értem miért rakták fel ide legalább ötször.
Hisztéria keltés semmi egyéb.
Zolipapa
Hát itt tartunk. Nem is az itt a kérdés, hogy lesz-e szélsőjobboldali államcsíny, hanem az, hogy mikor.
nyirtass
@Zolipapa: Tudom Te a demokratikus népszavazást is "jobboldali államcsinynek" nevezed, ha nem a kedvenceid nyerik meg a választást.
Ébredj már fel!, a végtelenségig nem lehet pusztítani az országot és a népet!
Lehet, hogy neked ebből van a hasznod és ezért élteted, de a nép felemelte szavát ellene. Nemkell sem a nemzetünket pusztító politikai erkölcs,hozzáállás, sem az ilyen értékek mentén tevékenykedő politikusi személy-/ek/ sem!!!!!!!!!!
-Barátkozz a gondolattal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.