Katonai gyakorlatokat tartanak és harcászati táborokat szerveznek a hungaristák. Folyik a kiképzés: a demokrácia pusztulására, a "tűzben, mocsokban és vérben születő" új világ eljövetelére készülnek.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
idetektiv
Ez a cikk, kérem szépen, ócska próbálkozás/eszköz (vagy amit akartok!) arra, hogy ismét uralja a közhangulatot - kampányidőszakban - a félelem. Ez felelőtlen félelemkeltés, hogy egyébről ne is beszéljünk... Ha ez az ország ennek a kampányfogásnak ismét bedől, hát, nem is tudom, akkor ki lehet tenni az ablakba. Az!
orogordog
Gyerekek ettől a FIDESZ nem lesz népszerűbb MSZP-ről nem is szólva. E.P. majd kiderül.

De így tovább.
zarayi
ez nem felelötlenség: igy indult a fasizmus és a nácizmus a XX:században. Kellenel egy kis történelmet is ismerni!!
orogordog
"Információink szerint Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter a történtek kivizsgálására utasította Bencze József országos rendőrfőkapitányt. Érdemi fejlemény egyelőre nincs, a megyei főkapitányságon azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a rendőrség vizsgálódik az ügyben."

Hangulat keltés semmi más. E van!!
orogordog
@zarayi: Néked meg a jelenlegi politikát.

Senkit nem tartoztattak még le, miért is.
grti7336
Ha tényleg igaz a fenti hír, akkor a következőket tenném: Kiegészíteném a honvédelmi törvényt azzal, hogy a MNA, a hungarista csoportok és a magyar gárda fegyvert viselő tagjait 3 év tényleges katonai szolgálatra hívnám be. Ezt a szabályt komoly birságokkal és rendészeti segítséggel ki is kényszeríteném.
Ha ezek a fiúk, lányok annyira szeretik a fegyveres életet, az
esetben lehetőséget adnék nekik, hogy hivatalos keretek
között éljék ki a szenvedélyeiket.
A bevonuláskor megkövetelném tőlük, hogy esküdjenek fel
az alkotmányos követelmények teljesítésére. Ha szükséges
akkor e tekintetben az alkotmányt és minden kapcsolatos
törvényt is megfelelően módosítanék.
Mindezt csak azért írtam, mert a "független magyar bíróság"
nem mer (vagy nem szándékozik) jogerősen dönteni a pld. a gárdáról. ha pedig ez így van, akkor a kérdést még a polgárháborús helyzet kialakulása előtt kezelni szükséges.
(A fentieket csak magánvéleményként írtam le, biztos
lehetséges ennél jobb megoldás is. A magam részéről mindent helyesnek tartanék, mely a kérdést az ország nagyobb része számára megnyugtatóan rendezi.)
Herczeg Zoltán
Elszomorító, hogy embereket erre visz rá a végtelen elkeseredettségük. Vagy csak szimplán idióták, unatkoznak, mint a futballszurkolók. Volt egy jó barátom, ő is az erőszakra esküdött, nem hitt a demokráciában. Most börtönben ül, talán már másképp gondolja.
Jézusnak nem volt fegyvere, mégis megváltoztatta az egész világot. Én ezt az egész háborúsdit nem értem, nem értettem soha. Megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel - mit csináljak, én is idióta vagyok?!
orogordog
@Herczeg Zoltán: Te jó barátod akkor kivétel. Látod szabadon szaladgálnak.
sara
Tudja valaki kit bántottak, raboltak ki, vertek össze, lincseltek, zsaroltak meg. Netán terrorizáltak valakit az utcán,
vagy csoportosan megtámadtak tanárt, orvost, mentőst ?
Esetleg rendőrökre támadtak ? Vagy ez is csak egy hangulatkeltő, mocskolódó iromány ?

orogordog
@sara: Törölnek téged is mert az igazat írod.
idetektiv
@zarayi: @Herczeg Zoltán: Mindig is voltak olyan fiatalok, akik vonzódtak/vonzódnak a militarizmushoz, úgy, ahogy nektek jogotok van pl. a virágokhoz vagy a felhőkhöz vonzódni - ami a virág és felhő szempontjából mindegy.

Az ilyen táborokat nem kell betiltani, csak okosan ellenőrizni. A videón látható jelszavakkal semmi gond, a cikben megjelenő, légből kapott következtetésekkel annál több. S ha nem vennétek észre, a média emeli be a közbeszédbe a fasizmust. Ez viszont már tiszta fa..izmus, főleg azért, mert szándékos a hisztériakeltés.

Ez itt a baj, nem az a néhány fiatal, akinek tetszik a rend és fegyelem, az alkalmankénti katonásdi. Fene nagy liberalizmusunkban nem szabhatjuk meg, hogy kinek mi tetszik mindaddig, amíg másnak az nem árt. Márpedig az, hogy én miben hiszek, nem árt senkinek. Mint ahogy az sem árt nekem, hogy te miben hiszel. Arról szegény fiúk-lányok nem tehetnek, hogy most éppen ilyen "divatja" van a közbeszédnek. Ma sikk izmusozni. Ennyi...

Na, lehet, hogy túlbeszéltem ;)...
menasagh
Szerintem az a kormány kampányfogása nem lehet, mert ha az ő működése alatt ilyesmi megtörténhet büntetlenül akkor nagyon gyengén végzi a munkáját. Az ellenzéké sem lehet, mert rögtön a rasszizmus, náci, fasiszta jelzőket aggatnák rá.
Akkor kinek érdeke ?
fecci1130
Megint a semmivel riogatják az egész országot,hogy el tereljék a figyelmet a sok korrupt tolvaj politikusról.gyurcsány 2× annyit ártott áldásos tevékenységével,mint5000 ilyen szerencsétlen légpuskás bohóc.
fecci1130
Bocs javítok,nem 2×,hanem 2000× t akartam írni.
sara
Már azt sem értem miért rakták fel ide legalább ötször.
Hisztéria keltés semmi egyéb.
Zolipapa
Hát itt tartunk. Nem is az itt a kérdés, hogy lesz-e szélsőjobboldali államcsíny, hanem az, hogy mikor.
nyirtass
@Zolipapa: Tudom Te a demokratikus népszavazást is "jobboldali államcsinynek" nevezed, ha nem a kedvenceid nyerik meg a választást.
Ébredj már fel!, a végtelenségig nem lehet pusztítani az országot és a népet!
Lehet, hogy neked ebből van a hasznod és ezért élteted, de a nép felemelte szavát ellene. Nemkell sem a nemzetünket pusztító politikai erkölcs,hozzáállás, sem az ilyen értékek mentén tevékenykedő politikusi személy-/ek/ sem!!!!!!!!!!
-Barátkozz a gondolattal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.