Oszkó Péter azt is ígéri, hogy a munkavállalókat sem terheli majd jelentősen a sajtóhírek szerint fél százalék körülire tervezett ingatlanadó, azt ugyanis ellensúlyozhatja a személyi jövedelemadó-csökkentés. Így azt sem tervezik, hogy az ingatlanadót levonhatóvá tegyék az SZJA-ból.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eutanazia
Gratulálok! Vissza hozzák a füst adót, ablak adót...stb. Eltörölték a haláladót?? Egy frászt az ingatlanadóval annak többszörösét vasalják be, azokon akik az adózott jövedelmükből vásároltak, évek munkájaval fizették a kölcsönöket, az illetékeket, a sok szemét ügyvédet.! Mert az is legalább annyi mint az illeték, és akkor még könnyen előfordul, hogy nem intézi rendesen az adásvételi szerződést.
HA FELMENTÉST AD A NYUGDÍJASOKNAK...Valószínüleg az örökös nem kap semmit, szóval visszaveszik. Rohadtul humánusak, szociálisan érzékenyek, nem is tudom mi lenne velünk nélkülük.
antonka
nem ad felmentést, csak választási lehetőséget kinál, hogy te kifizeted, vagy kifizettetik az örökösöddel visszamenőleg, és kamatos kamattal, vagyis lehet hogy nem lesz lakása, mert elviszi az adó, és ha van lakása,lehet hogy azt is mire kifizeti az örökségre kirótt adót. ki lesz ez találva, hogy bekeritsék a balgákat.
orogordog
@paragrafus:
" A kommunizmus olyan társadalmi forma, amelyben minden tulajdont a közösség vagy az állam birtokol és valamennyi polgár egyenlően részesül a javakból többé ..."

Ezt se verték bele a kommunista fejedbe?
Csak a sikkasztást és az adóztatást. Te egy demagóg magát szocialistának nevező kizsákmányoló vagy.

Hol itt a szociális háló?
xu
@orogordog: Verték, de visszapattant!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.