Polgármestert választanak ma a pécsiek. 17. 30-ig a mintegy 127 ezer választásra jogosult állampolgár csaknem 38,37 százaléka adta le voksát.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antonka
mekkora volt a felzudulás, és lám az emberek nagyívben belesz......nak az egészbe. nem érdekli őket semmi. akit már a saját városa sem érdekel, azt más még annyira sem. na hol vannak a vakbuzgó fideszisták, akikre a 2/3-os többséget jósólják? vagy most ez csak játszási? csinján a jóslatokkal.
xu
@antonka: Kedves fórumozó! Ne izgulj! Az öreg MSZP-sek már délelőtt elindultak! Majd csak odaérnek. Vagy talán nem szólította meg őket a Katinka?
xu
@Horizont: Nem ez a baj! A vesztesek: mi vagyunk! Mi visszük el a balhét!
Csubaka
@antonka:
Ez a város annyira szar helyzetben van, hogy nem igazán akarja felvállalni senki. Szili is csak az MSZP presztizse miatt vállalta (küldték). Lett volna jelentkező a helyiek közül is, ők viszont annyira eljátszották a becsületüket,hogy biztosan vereséget szenvedtek volna, és persze van széthúzás is rendesen.
xu
@Csubaka: Jól látod a kérdést! Napokban olvastam, hogy ipar város. Eldobtam az agyam. Európai főváros. Eldobtam az agyam. Kádár Jani bácsi ezt látná, Ő is eldobná az agyát. A sakkban a tiszt áldozatok szokták meghozni a sikert. De, hogy a paraszt áldozat is sikerre vezethet az ritka. Főleg a szélső mezőn. Bár Katinka semmit sem veszíthet. Ott ülhet továbbra is a magas pulpituson. Én inkább a Fletót indítottam volna: Ő népszerű Pécset!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.