Belváros Önkormányzatának belső ellenőrzése az elmúlt héten feltárt egy szerződést, amely szerint a Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltető Zrt. 2007-ben egy Ferrari típusú személygépkocsit lízingelt. Belváros polgármestereként számomra mindez elfogadhatatlan egy közpénzekből gazdálkodó cégtől, még akkor is, ha a szóban forgó Zrt. magáncég - közölte Rogán Antal polgármester.

Forrás: belfold.ma.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
Sokáig volt Rogan antipatikus számomra. Aztán láttam magánemberként részt vennie egy TV-s beszélgetésbem, anitipátiám elmúlt, maradt a közöny. Ezzel a dobásával viszon átkerült az "emberként szimpatikus" dossziéba.
rodeotigris
@gondolkodo: Ez volt a célja.Elérte.
...és látod elég volt egy húzás.Mehet a mutyi tovább a háttérben.Ettől még nem lesz szent de ha sok ilyet csinálna le a kalappal.
gondolkodo
@rodeotigris: Nem is avattam szentté, de példának még egy eset is jó párttársainak és ellenzékének egyaránt!
51kacsa
Én eleve azt nem értem, hogy egy ilyen tevékenységet, mint a parkolás, miért ad ki a kezéből az önkormányzat, miért nem csinálja saját maga? Persze lehet, hogy hülye a kérdés!
Az viszont biztos, minél többen vannak egy buliban, annál jobban lehet "kavarni"! Azért azt is szeretném tudni, miért éppen most világosodott meg Rogán? Vajon ki súgott? Miért éppen most vizsgálódtak?
xu
MIG-et nem volt érdemes vásárolni.
adsl70
Regen kerdem en a sajat korombol? Vajon egy onkormanyzatnakj miert eri jobban meg a sajt jovedelem forrasat masokra bizni? Szerintem lathato a mutyi miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.