Petíciót nyújt be a Mezőkövesdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Bajnai Gordon miniszterelnöknek. Ebben az adó-, a gyógyszeráremelés, és a fogyasztási cikkek áfájának emelése ellen tiltakoznak. Arra kérik a miniszterelnököt, hogy a lakosság helyett inkább a multinacionális cégektől és a pénzintézetektől kérjenek áldozatvállalást.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eutanazia
A társadalmi elégedetlenségre nem a büntető törvények szigorítása, a szólásszabadság korlátozása, a magyarországi etnikumok egymásra uszítása, hanem felelős, az ország népével közössége vállaló politika a válasz - mondta el a Független Hírügynökségnek Farkas Félix, a Mezőkövesdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke.

Ejnye, félünk a szigorúbb büntetéstől?

Egyébként van igazság abban amit mond...
reallatas
@eutanazia: Speciel ezekben a kérdésekben, tökéletesen igaza van, Ime egy újabb objektív szemléletű cigány értelmiségi. Bár sok sok lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.