Az önkormányzatok akkor sem fogják behajtani az ingatlanadót, ha azt mégis bevezeti a kormány - mondta Kósa Lajos, Debrecen polgármestere.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@paragrafus: Jól van megnyugodtam, egyedül hordod össze ezt a sok sületlenséget. De miért állsz ki annyira a kizsákmányolás mellet, ha nem vagy MSZP-és? Élet elemed a szenvedés, és a bosszantás.
orogordog
A LÉNYEG: Csak 30 millió felett lenne új ingatlanadó!
xu
Én egyet nem értek, hogy ezt a személyeskedő §-ust mér nem vágják ki innen? Majd szólok a Kivágó Mariskának! Ez a fantom mindhárom szabályt megszegi.
eva1215
Küsa úr nem vezetibe
De van ahol már 10éve fizetik Pl ahol én élek ott is éves szintem 18 ezret és nm után számolva .
De pest környékén is van több településen ,
Ház adó és eb adó volt régebben is nem újdolog.
Az EU-s országokban pedig mindenhol

A
tétel amiután pedig 30milló feletti vagyon ra nem lakásra értenék .Meg kellvárni mig mindent átbeszélnek és nem mindent tuttira venni amit a HIR TV ben hallani .
eutanazia
@paragrafus: Azt valóban nem mondtad, hogy Mszp-s vagy, csak "Én baloldaliként elismerem neked, hogy válság van. Van gazdasági világválság. Helytelen volt Vidornétól, hogy ezt elbagatellizálta.
Megszorítások is vannak. Kellenek. Muszáj.

Jelen pillanatban az államnak több a kiadása, mint a bevétele, jóval több. És a többletre - köztük sok szociális ellátásra - az államnak egyszerűen nincs fedezete. Ezért kellenek ezek az intézkedések."
Ebből amit írtál nekem az derül ki, hogy mindenkit hülyének nézel. Mi is tudjuk mi a probléma, de nem mindent a kisembereken kellene behajtani.
Már egyszer leírtam: elveszik a 13. havi fizetésünket, 2 évig nem lesz béremelés, az árak, mennek a csillagos égbe, eltartunk 1-2-3 gyereket. Ne várd tőlünk, hogy tapsoljunk, Addig amíg akik elcseszték ezt az egészet meggazdagodtak. Milliókat vesznek fel szabadság , végkielégítés, költségtérítés jelszóval, és még sorolhatnám.
Tehát a fene nagy jogtudásoddal nem kérkedni, kioktatni kellene másokat,. Én csak egy ápoló vagyok, de azért még nem tűröm, hogy hülyének nézzenek. És igenis a 7 év alatt mindent tönkrevágtak, tegyék vissza a sok milliárdot akik eltüntették, és felejenek a hibás döntéseikért! Ne a legszegényebbekre rójanak újabb terheket! Ez a baj ebben az országban, hogy kiveszett az empátia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.