A fegyverét használta a Köztársasági Őrezred egy tagja pénteken reggel hét óra után Budapesten, az Önkormányzati Minisztériumnál. A férfit egy taxis akarta elsodorni.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Herczeg Zoltán
Én is arra várok már egy ideje, hogy ha rossz helyre parkolok (miután nyolcszor kerültem meg a helyszínt és nem volt jobb), a büntetésen kívül előbb-utóbb fejbe is fog lőni a parkolóőr vagy a közterületes vagy akárki, mert már csak a puszta létem is irritálja őket...
ugyeugye
@Herczeg Zoltán: azt hiszem a parkolóházak gondolatával is meg kellene barátkozni. Sokszor üresen vagy félig telve állnak, miközben az autósok köröznek, mert sajnos nem akarnak/unk hozzászokni, hogy nem tud mindenki a bejárat előtt parkolni... ;)
nanena
Én meg éppen azt nem értem, hogy a belvárosban mindenki mindenhova állaht, senki nem szól semmit. A napokban én is használtam volna egy pisztolyt, ha lett volna. Mikor egy pár új Jaguár sportkocsival szépen beparkolt a Zrínyi utcára, ami forgalom előtt lezárt sétálóutca. Miközben a 10 m-re és a másik 50 m-re levő, megfizethető árú föld alatti parkoló kong az ürességtől. Egyébként a Zrínyi utcában általában 20-50 milliós autók állnak tilosban. Hozzájuk nem szólnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.