Bajnai Gordon miniszterelnök öt ingatlanja, továbbá van mintegy 225 milliós értékpapírvagyona van - derül ki a Miniszterelnöki Hivatal honlapján olvasható vagyonnyilatkozatból. A Bajnai-kormányban először miniszteri posztot betöltők közül Oszkó Péter, Hónig Péter és Herczog László vagyonnyilatkozata is felkerült a honlapra.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mizo
Kíváncsi lennék mennyit fog bevallani jövőre.Esetleg egy kis lakás ,egy utánfutó, ne agy Isten "használt koton",egy gordonka, egy liba ól /természetesen üres/, és pár millió birka, /ezek mi vagyunk /
rodeotigris
@orogordog: Pontosabban ezt valotta be.Ez az az összeg ami nem jelent neki problémát elbukni.

Öt milliárd eltűnt a liba ügyben is.És van még a tarsolyban amit nem akar bevallani.Ilyen háttérel én sem aggódnék a válság miatt.
orogordog
@rodeotigris: Nincs itt válság! Én a nép extra meg adóztatásának hívnám.

Válság az hiányból adódik. Mi hiányzik? A mi pénzünkön kívül, semmi.
rodeotigris
@Horizont: Nem!Ekkora öltönyös csalók.:)

Ha visszaosztjuk a libajnai jelenlegi vagyonát ki fog derülni,hogy tisztességes úton nem lehet ennyi pénz összeszedni,akár mekkor ász is valaki....és a gordonka nem egy ász illetve ez itt nem a lehetőségek országa.Mondjuk a fehérgallérosoknak igen meg a bodza szedésből is futja X5-ös BMW-re.
xu
Azért Bajnainak nem minden háttere ilyen stabil!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.