Durva támadás érte a Fidesz második kerületi irodáját. Ismeretlenek „hazaárulók” felirattal csúfították el az irodát. Láng Zsolt kerületi elnök az MNO-nak elmondta: ilyen durva esetre még nem volt példa, ismeretlen tettes ellen megteszik a feljelentést. Folytatják a munkát, a kampányt – tette hozzá a fideszes politikus.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tsabeeka
@zsolti: látod, mindig elveszel a részletekben! ;D
zsolthuszar3
fidesz-fgkp-kdnp-mdf merre megyünk polgárok a végén csak egy maradhat!!!!!
zsolthuszar3
fidesz-fgkp-kdnp-mdf-lungodrom merre megyünk polgárok a végén csak egy maradha!!!!!!!!!!!!!!!!

pityesz
Az MTI szerint több párt irodáját firkálták össze: SzDSz, MSzP, Fidesz. Az MNO és a HírTv ebből csak a Fideszt tette be a hírbe. Igazuk volt, ennek van hírértéke, a többi párt esetében csak megszokott jelenség...
Dezire
Az országban lévő rend fentartása nem az ellenzék feladata.Hazaárulónak azt kéne nevezni ki az ország energia ellátását ivó víz vagyonát.Gáz ellátását üzemanyag ellátását gyengíti vagy külföldi kézre játsza.Vagy az ország népének azt mondja,hogy el lehet menni.A harmat gyenge hadseregről ki a saját laktanyáját sem tudja vedeni. Nem is beszélve.
reallatas
@paragrafus: Tudod a nemzet le gatyásodott helyzetét tekintve, én már régen nem figyelem, hogy melyik párt szólja el magát. Az egészért mindegyik felelős a maga módján!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.