Vasárnap a kora reggeli órákban súlyosan bántalmaztak egy autóbusz járművezetőt az újpalotai autóbusz végállomáson. A 130-as autóbusz Újpalota, Sárfű utca végállomásánál a jármű vezetője arra lett figyelmes, hogy két vélhetően ittas férfi közül az egyik az autóbusz belső terét WC-nek használja – olvasható a BKV közleményében.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@bigyibogyo: Ilyen ügyekre koncentrálnának, nem a biztonsági övre, meg a politikusok védelmére.
Háttérről nem igaz, hogy nem tudsz. Budaházy, Sztojka szabadon szaladgál a fogház helyet. Akkor, hogy is van ez?
bigyibogyo
es hogy gondolod? a biztonsagi ovet, a gyorshajtast, az alkoholt tudjak ellenorizni. nade allitsanak minden busz sofor melle 1(2) rendort? vagy minden kispalyas bunozot nyomozzanak le,h ne m fog -e buszsofort lokdosni?:)
ilyen kispalyas senkikkel nem tudnak mit kezdeni. valos buntetes nem jar erte. bortonokben megamugy sem lenne hely neki, durvabb dolgoert is rohangalnak szabadlabon.

budahazy nemcsak szabadlabon vedekezik?
xu
@bigyibogyo: Azért, ha néha az esti, külterületi buszra civil rendőrök felszállnának, lehetne szűrni rendesen. Ilyen esetben amikor "sorozatosan" csinálják a hancurt (sofőrrel, utassal) valamit lépni kell.
ugyeugye
@szöszmösz: bárcsak lennének fák a Gerlóczy utcában ma is! :)

amúgy döbbenet, hogy lassan mennyit kell költeni a bűnözők elleni kamerarendszerekre és egyéb biztonsági dolgokra!
bigyibogyo
@xu: ugye tudod,h letszamhiany van?
meg van az oka,h miert. annyit keres egy 10 eve szolgalo tiszthelyettes (atlag rendor) amiert kezdo koromba nsem dolgoztam volna szivesen. es cserebe 1 pici hiba es jon a sajto meg a pellengerre allitas. ha intezkedik azert szivatjak ha nem intezkedik azert szivatjak...
de a legnagyobb poen: rendor szakkozep regen durvan jo osztondijat adott (rendes fizetes a 2. evtol), most fizetni kell erte....
szal, rendornek lenni szivas akarhogy is nezzuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.