A Progresszív Intézet közvélemény-kutatása szerint a társadalom közel egytizede szimpatizál a Magyar Gárda tevékenységével: működését teljes mértékben helyesnek tartja és kompetensnek látja az ország problémáinak megoldásában. A 2500 fő megkérdezésén alapuló felmérés eredményét az elemző cég közölte vasárnap.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lenkaijanos
Aki ebben a hazában él, elfogadja és betartja annak törvényeit, azt nem kirekeszteni, ellenkezőleg beilleszteni kell a társadalomba.
A beillesztésre irányuló törekvéseket tartom helyesnek, de sajnos ez hosszú folyamat.
qxy
Ez olyan szép lenne ha meg is lehetne oldani de nem mellékszereplőkkel.ja és IGAZSÁGOSAN
charlie
"a többség - 51 százalék - egyszerre gondolja azt, hogy a rendőrségre túl sokat költ az állam, illetve azt, hogy a szervezet nem kap elég anyagi támogatást."

ez valamilyen formában igaz is. sokat kap, de mire oda kerülne, hogy abból a tényleges rendfenntartó erőknek (akik az utcán járőröznek, tehát akikkel az emberek kapcsolatba vannak) meg már nem jut.
démon
Vére rá jön a nemzet,hogy ebből a csaló és tolvaj kommunista bandából elég volt.20 éve az összes párt csak a saját érdekeit nézte,ezért jutottunk ilyen mélyre.Ezek a pártok beírták magukat a történelembe,mint a haza legnagyobb tolvajai.
antjud
Ez a szépnevű intézet biztos nem Kelet-Magyarországon készítette a felmérést...Meg egyébként is médiahazugság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.