Rátámadtak a Kapospont riportereire vasárnap délelőtt a kaposvári bíróság előtt. Munkatársaink több népes famíliára figyeltek fel, akik az épület előtt várakoztak. A családok rokonait kísérték a bíróságra a rendőrség beavatkozó alosztályának tagjai. A tömeg megdobálta riportereinket, akik nem élezték tovább a helyzetet, és jobbnak látták visszavonulni.

Forrás: kapos.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
@cadmagician: Melyik oldaláról nézed az eseményt? Ha úgy érted, a támadók rasszisták, igazad van!
furfang
Ilyenkor hol van a töpszli Martin Luther King azaz Kolompár Orbán, aki oly büszke volt rá pénteken a Napkeltében, hogy két éves munkájának eredményeképpen olyan erjedést sikerült elindítania a cigányságban, ami mára már visszafordíthatatlan.
szöszmösz
Szagot vettem az erjedésből. Penetráns.
reallatas
@furfang: A kérdésed ül! De ugye aláírod azt is ha van merszed, hogy egyes pol. erők is adagolják ám az erjedéshez szükséges gombákat folyamatosan. Az, hogy visszafordíthatatlan, nyugtával a napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.