Igaza van Bajnai Gordonnak, hogy kisebb lakásba lehet költözni, ha valaki nem tudja fizetni az ingatlanadót - mondta Bokros Lajos, az MDF EP-listavezetője csütörtökön reggel a Magyar Televízióban.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@sara: Meddig kell még ezt a sok hülyét hallgatnunk nap, mint nap?
sara
@xu: legkésőbb 2010 ben menniük kell !
xu
@sara: Én félek, hogy addig megfordíthatatlan katasztrófát okoznak az országnak!
Megdee
Ki a "ménkü" mondta ennek a gordonkának, hogy legyen miniszterelnök. Ha nekünk kisebb lakásba kell költöznünk, akkor garantálom, hogy ő a kriptában köt ki.
Én nem loptam a lakásom árát, megdolgoztam érte, az ő agyament ötlete miatt nem fogom elvesziteni. Csak nem képzeli a k.........a...........t, hogy a gyerekemmel fogok egy szobában aludni. Aludjon ő azzal egy szobában, aki a világra ba.............a........
Utálom, mint a bünömet. Egy kegyetlen mocsok. Jól megszedte magát az ország kárára, most meg jár a pofája. Fizesse be a Magyar Állam pénztárába azt az adót, amit elbliccelt. Ahhoz ért, meg a privatizációkhoz értenek ezek. Az egyszerü polgár meg dögöljön meg. Nem sokáig fog ez igy menni. Meg lesz egyszer szépen szervezve az, amit már rég meg kellett volna és akkor lesz ne mulass. Majd meg fogják tudni, hogy mi az övék. Azok a fotelek, amelyeket az apja készitett, azokat kiprivatizálhatja.
A bokros meg az ördögöt testesiti meg. Az ördög bundájába bujt, ugy néz ki. Szépen festenek az Ibolykával egymás mellett.
Ezek olyanok, mint a zsidótemplomban az utálatos kép.
xu
@Megdee: Ennyi áldozatot illene meghoznunk, hogy tovább dőzsölhessenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok