Horogkereszt alakban éghető anyagot locsoltak a földre, majd meggyújtották azt Mendén, a cigányok által lakott utcában; személyi sérülés nem történt.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sara
Van ebben az országban valaki aki elhiszi hogy a romák által lakott utcákba rajtuk kivül más is bemerészkedik.
Hangulat keltés ez is,vajon legközelebb mit találnak ki ?
atia
@sara: Ha a leírtak szerint történt, akkor túl nyíltan nem vállalták az elkövetők, hisz nem is látták őket, ráadásul olyan időpontot választottak, amikor végképp kicsi az esélye, hogy lássa őket bárki is. Így el tudom képzelni, hogy volt elegendő "bátorságuk" a romák lakta területre menni, más kérdés, hogy értelmét aztán nem látom. Aki ilyen baromságoktól megoldást remél, annak sok esze nem lehet pl arra, hogy ne menjen számára esetlegesen veszélyes helyre, szóval még a bátorságot is kétségbe vonnám.
sara
@atia: Túl nagy a képzelőerőd,vagy nem ismered a cigányok által lakott utcákat. Sok kutya, éjszaka jönnek-mennek az ott lakók autói.Kizártnak tartom hogy nem romák besétáljanak egy ilyen utcába.
atia
@sara: Nem hiszem, hogy annyira tipikus cigányok lakta hely lehet, ahol hajnali fél 4-kor munkába indul valaki...Nálunk is van cigánytelepnek nevezhető városrész, még ha nem is használja rá senki ezt a kifejezést, de ilyen hajnali 3 táján el tudom képzelni, hogy főleg csapatosan mások is bemerészkednének.
Fényes nappal autóval sem, mert megállítanak és annyi, de éjjel és ilyen ötlettől vezérelve az más dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.