A Heves megyei kisebbségi önkormányzat elnöke szerint a roma vezetők képtelenek az összefogásra. "A magyarok segíteni akarnak, de mi többet ártunk magunknak, mint amennyit bárki is árthat nekünk" - fogalmazott.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reallatas
Hát mit ne mondjak, örömömre szolgál, hogy ismét feltünt egy józan gondolkodású, tárgyilagos lojalitással vizsgálódó, roma vezető, ahol már az önkritika apró fénye megjelenik. Ez a cigányság kulcsa a békés egymásmellett éléshez. Valamint amit már annyiszor ecseteltem, tenni valamit a saját társadalmunkért önmagunknak is.
sara
" a társadalom és a politika segítségére is szüksége van a cigányságnak - tette hozzá a roma szakkollégium igazgatója. "

Még milyen segítségre gondolhat ? A világon nincs még egy ilyen ország,ahol ennyi segítséget,támogatást kaptak volna.
Cserébe ők mit adtak ? mit tettek ?
Nem a Jobbik "érdeme" hogy bekerül a parlamentbe hanem a cigányságé és az elvtelen politikusoké,a gyülölködő kolompároké,a folyamatosan mocskolódó mohácsi féléké.
Ők harcolták ki a magyargyülőletükkel a hazugságaikkal a gátlástalanságukkal a Jobbik megerősödését a Jobbik szavazótáborának folyamatos növekedését
eutanazia
Lakatos Csaba szégyennek nevezte, hogy a Jobbik két év alatt jobban meg tudta szervezni a szélsőséges politikai nézetekkel szimpatizálókat, mint a cigányság önmagát húsz év alatt. A kisebbségi önkormányzati vezető úgy fogalmazott: "a magyarok segíteni akarnak, de mi többet ártunk magunknak, mint amennyit bárki is árthat nekünk".

Így igaz, saját maguknak ártanak, nem kell a segítség, a vezetők lopnak.........

A jobbik szerencséje pedig a most folyó politika, azaz a semmittevés......a kétszínűség, politikusaink időnként saját magukat is szembeköpik...... Csoda ha elfordulnak tőlük?????
reallatas
Gyerekek mit ne mondják látens igazságokra világítatok rá!!
orogordog
@reallatas: "A rendszerváltás óra tevékenykedő roma politikusok többsége egyrészt tanulatlan, másrészt egyéni érdekei miatt képtelen az összefogásra."

Nem nézem én rosszul a világot .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.