Az európai parlamenti (EP) választáson eldől, hogy a Kárpát-medencei magyarságot hányan képviselhetik Brüsszelben, a szavazófülkében minden magyarra egy másik magyar vár a határon túlról - jelentette ki szombaton Orbán Viktor Esztergomban, a Fidesz és a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának közös kampányrendezvényén.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@eutanazia: Pl. Esztergomban a Medgyes Tamással!
reallatas
Kiegészíteném annyival, hogy na meg azokat is, akik a totális mindent meggondolatlan, destruktivitásukkal, predesztinálták a romhalmazzá válást. Mintegy önös hatalmi politikai játékszerként kezelve, monotón katalizálva a skandallumot.
ember
@reallatas: Milyen építő javaslatok megtorpedózására gondolsz?
reallatas
@sisak: Úgye te is tudod, hogy a kérdésedre, a válasz ide nem fér be. Azomban azt is tudod, hogy a mindenre azonnal csípőből tüzelekre céloztam, Az ,hogy semmi nem jó amit te csinálsz /nonszensz/ de, hogy még megvitatni sem vagyok hajlandó, mérlegelés nélkül, na ez no politik. Ebből alakult ki nem kevés honpolgár felől az a képzet, hogy nem ellenzék, hanem ellenség. Ki kellene már nőni a pubertás kort, minden oldalról. A társadalom érzelmi mentalitására blazírozni pedig, nem egy jellemes cselekvés.
szoszi
www.youtube.com/watch?v=zkjIisPWncU Ezt nézzétek emberek!!!!Gondolkodjatok!! Aki még kételkedne a Jobbikban!!!Hajrá Jobbik!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.