Védőbeszédek az olaszliszkai gyilkosság bűnperén,Ormay Gábor a gyilkosság 4.rendű vádlottjának védője , 16 éves védence felmentését kérte, bár ugy nyilatkozott:" ő kimondja, amit más nem,----- a cigány elkövetők az értelmetlen pusztitásra igencsak hajlamosak, és ha sok cigány van együtt, rendkivül bátrak"--- Ennek ellenére ,védencét ártatlannak véli.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Diamont Frost
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Diamont Frost
Nagyon nehéz dolga lesz az ügyészségnek, mert a vádlottak "elosztják" egymás között a balhét, a kiskoruak , -------felmentést remélve,---- többet bevállalnak.
Az igazság, talán soha nem fog kiderülni :((
furfang
Az igazság, hogy szinte mindegy melyik szúrt, akik körbevették csoportosan elkövették a gyilkosságot, hiszen most is falaznak, tehát pártolják a tettet.
Diamont Frost
A védőügyvéd beszólása "sem semmi"!
Idézet:" a cigány elkövetők az értelmetlen pusztitásra igencsak hajlamosak, és ha sok cigány van együtt, igencsak bátrak".
----Jól ismeri őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.