Az ordítozó szülő a tanáriban a haját is megrángatta a pedagógusnak

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@reallatas: Szülő ellen jó lenne, de a gyereket nem lehet megérinteni sem pedofiliailag!
xu
@reallatas: Én tudom a megoldást!
Legyen az iskola közterület és a tanár legyen közterület felügyelő gumibottal, gázsprével, kényszerzubbonnyal és még tímsózzák meg egy kicsit a jövedelmét, mert akkor mérgében nagyobbat fog tudni ütni!
nemzetnapszámos
@xu: Nem rossz.....Addig már eljutottunk, hogy "közfeladatot ellátó személy"-nek tekintenek bennünket "hivatalosan", no de amint a történetek mutatják, ez aztán nem riaszt vissza senkit semmitől!!!
reallatas
@xu: Ide figyelj te szerinted ha több lesz a fizetése bárkinek is, a gyerek vagy a szülő rögtön jó lesz? Úgy szoktam aposztrofálni, hogy tűrőpénz tudniillik ettől még ugyanúgy elverik a tanárt. Ezzel nem azt mondom, hogy a pedagógusok túl lennének fizetve, de nem ez a tényleges megoldás kulcsa. Olyan ez , hogy pl.-ul a jó erkölcsre való nevelés, szerinted kizárólag anyagi függvényű?
xu
@reallatas: De, ha magasabb lenne a tanári jövedelem, akkor paraszolvenciára is telne, hogy jól meggyógyítsanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.