A Jobbik elsőszámú EP képviselője, megkezdte munkáját, az Európai Parlamentben. Morvai Krisztina Brüsszelbe való megérkezését követően egyetlen percet sem pihent. A repülőtérről egyenesen az Európai Parlamentbe ment, hogy nekilásson a Jobbik beígért programjának megvalósításához. Az első cél, a Magyar államadósság elengedésének kiharcolása volt.

Feltöltő: ficereodon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

MaxGraf
Kivánom,hogy sok siker koronázza a munkáját.A magyar nemzet hasznára! Itt nem az újságra gondoltam!
antjud
Gönc Kinga,Szentiványi és bűntsársai kijutva az E.U-ba megkezdték a Magyarország a bankároké programjukat az ország kiárúsításáért,és a magyar nép alsóbbrendüvé tételéért...
Geroner
Sajnos lehet hogy igazad van...antjud. Mármint olyan értelemben, hogy végzik azt a munkát ami a munkakörükben van s semmi kreativitást nem mernek belevinni. S persze semmit sem mernek felvállalni. Ez a fajta hozzáállás mindig a röghözkötöttségből nálluk a van mit veszteni tényéből fakad. S kiábrándító hogy a elért státusz hatalmat saját kicsinyes vágyaikat érik a van mit veszteni alatt. Amit a háttérpárt 20 év alatt összerabolt vagy elfogadtt kenőpénzt a szemhunyás miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.