A Fidesz és az MSZP mellett a Jobbiknak van a legtöbb esélye a mandátumszerzésre, de a bejutása továbbra is kétséges. Az LMP is jól szerepelt - ők az SZDSZ-től vonnak el szavazatokat - írja a Nézőpont Intézet.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jbjanos
Sajnos nem az elsők lesznek, hogy végre rend legyen ebben a K. országban!
sara
@jbjanos: ejnye ne mondj ilyet, nem vagy Te gyurcsány !

Azt hallottam ha mindannyian viszünk még 5 barátot aki úgyanúgy gondolkodik mint mi, már egész jó eredmény várható !
antjud
Január körül a Jobbik támogatottsága az 'ún közvéleménykutatók'szerint még nem volt mérhető.Közeledik a választás és kénytelenek jelezni hogy 5százalékot már meghaladja a támogatottságunk.,nem akarnak beleszaladni egy nagy leégésbe hogy egy 1%-s Jobbik 8%-ot ért el..De fogadjunk ha bejutunk a támogatottság látványosan vissza fog esni,kb jövő januárig...
Geroner
Szeretnék én is hozzászólni ehhez az egészhez.
Magamról annyit hogy egy bankban dolgozom nem vezető beosztásban a bankokhoz képest legalacsonyabb bérért. Mindezt 30 évesen de boldognak érzem magam s kiegyensúlyoz gyönyörű mátkám, megléte.
Nem gondolt még senki arra, hogy miért itt egy netes fórumon kell ezt megvitatni?
Nem gondolt még arra senki itt, hogy miért erősödött meg a jobboldal?
S miért pont az a jobb oldal az aki egyszerű kérdésekre egyszerű válaszokat ad? Vagy mer adni? Talán, mert nem kell már magát igazolnia??
Egész érdekesnek tartom ennek a kispártnak kibontakozását a semmiből. S erejének növekedését is meg tudom magamnak magyarázni az alábbiakkal:
Minden társadalmi szervezet így az állam is olyan, mint az emberi test, ha fenyegetve érzi magát akkor ellenanyagot termel s már 5 éve várom ezt az ellenanyagot én is, s kiváncsian lesem elég dózist ad-e ez a kis párt Magyarországnak, hogy leküzdje betegségeit, vagy segítse leküzdeni a nagyobb pártoknak saját önnön példamutatásával. Ezzel nem akarok szimpatizánsnak tünni hiszen nem is ismerem őket még (persze ezt is furcsállom)
Kőagyunak kell lennie annak aki nem ismeri fel a gondokat s, hogy az eddigi módszerek a megoldástól inkább eltávolítottak, mint közelebb vittek. S eszembe jut egy Epmszp-s képviselőnő szava, hogy azt gondolják itt, hogy az mszp birkákból áll s nincs eszük???
Teljesen igazat adok nekik csak akkor miért nem veszik észre a buktatókat amiket már egy átlagpolgár is megsejt egy-egy döntés mögött?? Ha tényleg van eszük akkor Ők s Minden más Fidesz MDF SZDSZ es politikus direkt Magyarország ellen kell, hogy tegyen. Ennyi gond láttán. Én magam aki sajnos nem túlképzett 10 éve már ha nem is kristálytisztán megfogalmaztam magamban ha ez így megy tovább akkor elherdálunk mindent s semminek sem lesz látszatja. Szomorú hogy igazam lett pedig nem vagyok 1milkóval fizetett állami szakértő. S még félelmetesebb gondolataim vannak a jövővel kapcsolatban ha sürgősen nem talál az ország magára. Sajnos vagy nem sajnos nagy szükség lesz ebben Morvai Krisztinára IS.
Köszönöm hogy véleményemet elmondhattam végre s további jó irogatást mindenkinek.
ui.:
Nem veszekedni kell egymással hanem összefogni aki ezt nem ismeri fel az még mindig nem érett meg arra hogy magát bárminek is nevezhesse ebben az országban hiszen most az összefogásra van igény!!!!!! S a megeggyezésre itt is mint minden másban a világban valahol a közepénél lesz az igazság s ezt ne felejtse el senki!!!! S ha valakinek könnyebb úgy felfogni gonoljon saját párkapcsolatára ahol mindkét félnek engednie kell hogy megszülessen a jövő.
Jelen pillanatban forró szükségét érzem a Jobbiknak én is, de azt is tudom nem mindig fogom ezt érezni. Ezért nem vagyok hajlandó összeveszni azzal aki nem érzi szükségét csak megvédeni érveimet, amíg meg nem cáfolják. AZZAL HA MAJD HALAD AZ ORSZÁG S NEM PRÓBÁLKÁK ELADNI S ELLOPNI S KIZSÁKMÁNYOLNI A KISEMBERT.
xu
Mi ez? Lóverseny? Galopp a célon át!
Geroner
xu:
Nem teljesen értem mit akartál ezzel irni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.