A most elfogadott 20 milliárdos tenderben nincs benne a szobrok renoválása sem, a villamosvágányok építése és a díszkivilágítás sem, de a költség már így is közel duplája a tervezettnek

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakokati
A nyertes ajánlat sem tartalmazza a beruházásoknál szükséges tízszázalékos tartalékot, és nincs benne a szobrok 650 millió forintra becsült felújítási költsége, az ideiglenes villamosvágány-építés 675 millió forintja és a díszkivilágítás 150 millió forintja sem.Demszky Gábor főpolgármester azt mondta, hogy akkor is szerződést kötnek a pályázat nyertesével, ha ajánlata drágább a tervezettnél, és előteremtik a különbözetet.
Amit a polgrmester mond, az egyenes ágú csalás szépen deklarálva. Kérdésem az, hogy kinek kell a pénz, miért nem kell ilyenkor Demszky föpolgármester úrnak az arcáról a börnek égnie? Ha valaki ilyen nagy volumenü projektbe fog, akkor mindent beletervez, vagy tévedek talán? Vagy aki a tendert kiirja akkor megmondja, hogy mire van szüksége és punk tum. Mi ez a baromság már megint? Most ha krízis van, akkor hogy is van az?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.