Ezúton jelezném Baló Györgynek, hogy figyeljen a babájára, mert állandóan engem gusztál.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
marlin
Igazad van, a plakáton olyan qvásan mosolygó Krisztina engem leginkább a '70-es évek Teresa Orlowki-s videókazettáinak borítóin látható hölgyekre emlékeztet.
slanger
@antjud: @marlin: ez a világot meg akarom hódítani mosoly.
ugyeugye
a Clark Ádám téren hitlerbajuszt festettek neki a plakátra. tutira jól áll neki :)
g1983
az ezt a világot meg akarom hódítani mosoly az az mszp-s plakáton van :)
Amúgy nem tudom miért kell bajuszt festeni egy nőnek. De a meleg pestieknek biztos tetszik.
ugyeugye
@g1983: Meleg aki mondja. ha már ovis szintre megyünk. :)
Más plakátokra is festenek, de itt most éppen hisztikrisztiről írogatunk. úgyhogy nyugi.
g1983
:D. Ovis szint ez tetszik. De amúgy szerinted nem? Egy női képet tiszteletlenségből átalakítani férfire? Már bocsánat de én a nőies nőket szeretem. Nem követem a mai "divatot".
g1983
Amúgy is nem tudom miért kell egy olyan nőt kritizálni akinek a tudása messze felülmúlja a többi politikusét. Na meg persze a szavazóikét.
killer7112
Neki van oka mosolyogni!Az MSZP-SZDSZ taknyoknak,inkább sírniuk kellene a plakátokon!!!!!
g1983
killer7112!
Bocsi hogy beleszólok, de szerintem lehagytad az MDF-et. Ami a Fideszt illeti meg örülök, hogy néhány betűt le tudtak írni a plakátjukra, szintvonaluknak megfelel. Egyedül Morvainak van oka mosolyogni igazad van.
marlin
@g1983: Nem vagy te egy kissé elfogult
Miértz kell mindjárt az Áderéhez hasonlítani azt a "gyönyörű" mosolyát!

Talán még parkolni és tolatni is tud?
51kacsa
Csak csínján a sértő megjegyzésekkel, mert a bíróságon találjátok magatokat egy becsületsértési per kapcsán.
Persze lehet, hogy Morvai nem is olyan jó, hiszen tanítja!
orogordog
Már jó lesz ha elmúlik 06.07. Akkor elkezdik levonni a következtetést. Még sem volt jó a plakát.
bigyibogyo
@g1983: akkor kerult nalam kepben mikor provokalta a rendoroket es kozben azt nyilatkozta az IMF hitelt nem szabad visszafizetni.
kivanics lennek a nagytudasu gazdasagi elemzesre,h mivel jarna ha komolyan venne barki es nem csak populista hazugsagkent kezelne!
killer7112
bibibogyo.Latin-Amerikáról az átlagos újságolvasónak a korrupció, kábítószercsempészet és a drogbárók magánhadseregei jutnak eszébe, köszönhetően a média ügyes porhintésének. Kevesen gondolnák, hogy a távoli kontinens sokkal inkább a saját útját járja, mint Európa, példát mutatva a „fejlett” világ országainak, a szociális érzékenységet pedig legtöbbször valódi politikával és cselekvéssel támasztják alá. Legújabban a Nemzetközi Valutaalapot szorították ki országaikból, jövőjük útját pedig saját maguk rajzolják ki.

Latin-amerikai országok egy csoportja úgy döntött, hogy leszámol az őket évtizedek óta gazdasági „tanácsokkal” és magas kamatlábú hitelekkel ellátó szervezetekkel, így az IMF-el (Nemzetközi Valutaalap) és a Világbankkal is.
NEKIK VOLT HOZZÁ BÁTORSÁGUK!!
marlin
@killer7112: Hogyan jutunk el a Hisztikriszti mosolyától a Che Gevaráig???
killer7112
marlin.Csak bigyibogyo-nak válaszoltam.Nem a témához tartozik,csak fontosnak tartottam.
orogordog
Itt vitatkozunk, ezek meg együtt buliznak valahol, a mi pénzükön. Plakát nem olcsó dolog. Volt rá pénz bőven.
xu
Én ezt a sok plakátot és kampi hacacárét beszüntetném ilyen zűrzavaros megélhetési gondokkal terhelt országban!
horvath
Ennyi marhaságot már rég olvastam, némely embernek név nélkül könnyű sértegetni bárkit. Nekem nem sziv űgyem az emlitett nő, ,de ha ilyen buták a szavazók, annyi haszon lesz, hogy nem lesz itthon és nem beszélhet annyi butaságot.
orogordog
@horvath: Szollás szabadság. Majd bepereli őket, nem a fórumozókra gondoltam. Olyan a nép mint a vezér.
ugyeugye
@g1983 ma, 14:05 – válasz erre
:D
sztem diákcsíny. LMP-s plakátokon a jelöltek fogait festették be feketére.
Amúgy örülök, ha a nőies nőket kedveled! Mert az férfias férfira vall. ;)

@horvath: semmi nem kötelező. főleg nem "marhaságkat" olvasni. mit is keresel akkor itt? :)
antjud
"Itt vitatkozunk, ezek meg együtt buliznak valahol, a mi pénzükön. Plakát nem olcsó dolog. Volt rá pénz bőven"Na ez ebben a formában nem igaz...Egyrészt a Jobbik nem parlamenti párt,nem állami pénzen plakátol/valamennyi jutott a MIÉP-JObbik '%.ot elért 25 millából/,de nagyrészt vállalkozók által beadott pénzből kampányol..Sőt a plakátok egy részét az alapszervezetek által beadott pénzből vettük meg.
orogordog
@antjud: Értettél te engem.Tudod te mi fáj nekem.Magamfajta csóró gyereknek ez nagyon sok pénz. Hány plakátról is beszélünk?
orogordog
@antjud: "Igazándiból nem tudom pontosan, hogy van e arra valamiféle kimutatás, hogy melyik pártnak hány óriásplakátja fut, az EP választások kapcsán. Nekem úgy tűnik, hogy talán a Jobbik erősített be leginkább, az óriásplakát fronton."

Ez az eleje a szövegnek.
g1983
@bigyibogyo: Amúgy már bocsánat bigyibogyo. De szerintem annak kell a hitelt visszafizetni aki felvette. Ha a szomszédod felvenne egy milliárdot te fizetnéd helyette? Mivel döntő többségét az MSZP, azon belül is Gyurcsány vette fel így neki kell kifizetni. Nem tudom mi ezen olyan érthetetlen. Meg persze
basatu
@marlin: Túl sok pornót nézel,talán egy tisztességes nő is hiányzik az életedből.
basatu
@antjud: Fura figura vagy hogy csak vagdalkozol.Fletó kirúgása előtt írta alá azt a papírt aminek alapján a jobbik mint társadalmi szervezet jogosult állami támogatásra ,és ezt meg is kapta.Ha jól emlékszem 25 millió forintot.
marlin
@basatu: Nem többet, mint egy normális ember.
Az én családi és szexuális életem rendben van, és veled ellentétben nem vágyom a Balóné kegyeire!
slanger
@horvath: ha az általam írt posztra célzol, akkor egy kis helyre igazítással tartozom. A posztban leírtak a saját tapasztalataim, miszereint én úgy látom, hogy az EP kampány során, nagyon sok a Jobbikos óriásplakát. Ezeken a plakátokon pedig általában Morvai szerepel. A poszttal nem Morvait bántom, csak szöget ütött a fejembe, hogy honnan lehet ekkora kampányra pénzt szerezni. Tehát, ha Morvai a barátod, vagy Te magad vagy Morvai, akkor az írást ne vedd magadra, mert nem ellene/ellened irányult.
basatu
@marlin: Érdekes mert a posztodba Morvait a bugyija irányából közelítetted,ez azért jelent valamit.
antjud
@Basatu A 25 milláról....ugyanezen a címen az MSZP 545,Fidesz 464 millát kapott barikad.hu/node/28120
antjud
Teljesen felizgattatok az óriásplakátokkal,Pest mellett lakom,Pesten dolgozom,elárulnátok hol láttatok óriásplakátot,mert eddig nekem csak egyet volt szerencsém látni,/biztos van több is/ellenben a Fidesz,Mszp-Szdsz .plakátok tucatjaival....Kérdezném hol láttátok a Jobbik kampányfilmjét az interneten kívül...még az ECHo,Hír TV sem vetíti,inkább egyik pártét sem,csakhogy a Jobbikét ne kelljen......Már leírtam a szórólapok egy részét a helyi alapszervezetek saját pénzből vették meg,és ingyen szórólapozunk,plakátolunk,standolunk..Vállalkozók,magánemberektől rengeteg adományt kapunk/500-20000ft-ig/Nem tudom miért sajnáljátok a pénzt,a Jobbikról egy most készített felmérés szrint az emberek 1/3-a még nem is hallott.róla....Nekünk ez a választás sorsfordító,ha bejutunk kénytelenek véget vetni a Jobbik elhallgatásának,és befejezni a sok aljas hazudozást amit terjesztenek rólunk..
basatu
@antjud: Megjegyzem hogy én egy petákot sem adnák egyik pártnak sem az adófizetők pénzéből.Kizárólag a tagság és az önkéntes adakozók pénzéből kell hogy kampányolhassanak.Még a cégeknek és egyéb szervezeteknek is megtiltanám a pártok támogatását. Mert ezek később ezt a támogatást meg rendellések formájába vissza kérik,és ez a korrupció meleg ágya.Lásd a most uralkodó kormánypártokat,és a kormány közeli cégeket.
charlie
Mutassatok már nekem is ilyen óriás plakátot, mert Vas megyében még nem láttam. Csak ezeket az A4 méretű falragaszokat.

Még postaládába se dobáltak (ellentétben az MSZP-vel, amiben ráadásul ordenáré nagy hazugságokat írtak)

Viszont MSZP meg SZDSZ óriás plakát az van dögivel. Meg vegyél autót plakát.
marlin
@basatu: A plakáton olyan élethűen, tehát qvásan mosolygó Balóné (velem együtt) többeket emlékeztetett a 70 es évek pornófilm kazettáinak borítóin -ugyanúgy- mosolygó "művésznőkre", ha nemcsak a vágyaiddal lennél elfoglalva bizonyára észrevetted volna a hasonlóságot. Természetesen mindenki úgy "mosolyog", ahogy tud!!
Garnela
Hmm, olvastátok az Origón az interjút Morvaival?,..Hát lehet hogy a jobikra szavazok?
basatu
@marlin: Tudod én veled ellentétbe nem ismerem a pornó cicákat ,így összehasonlítási alapom sincs.Tehát nem példálózok ilyennel,meg hát nem is tisztességes dolog párhuzamot vonni egy qrva és Morvai között.Ennyit a tisztességes gondolkodásról.
antjud
Kíváncsi természet vagyok és férfi,tudnál nekem linkelni "egy 70-es évek beli pornókazetta borítót"...........Vagy csak idézted az egyik ballibsi írás szövegét,amit én is olvastanam az interneten........
basatu
@g1983: Meg az itt írogatok némelyikét is.
g1983
Komolyan mondom szánalmas, milyen indokot keres pár ember, hogy leszóljon egy olyan nőt aki 100000szer műveltebb és okosabb mint a jelenlegi parlamenti pártok közül bárki.
marlin
@basatu: @antjud: Természetesen lehet itt irogatni, de inkább meg kell nézni a diszkriminált plakátot és mindenki levonhatja a következtetést a látottak alapján!!
antjud
Az összehasonlítás kedvéért,Morvai Krisztinát ismerem,várnám a 70-es évekbeli pornókazetta borítót......
sara
@Garnela: Te elolvastad, én is elolvastam,sokan elolvastuk, de vannak akik csak ennek az irománynak az undorító címe alapján írják a hsz-kat
marlin
antjud
Nincs kazettaborítóm, plakátom sincs, a Balónét meg nem is akarom ismerni,
A kedvedért -hogy megnézhesd - kerestem egy linket : dvd.linkpark.hu
qxy
Ez nem könnyűvérű az tuti nagyon is meg gondolja.van esze de magának hajt leszarja a többit ez meg fogja mutatni mire képes.De nem a mi javunkra .
basatu
@marlin: Nem érzed úgy hogy abba kéne hagynod?Bakot lőttél és akkor még tovább is ragozod.
marlin
@basatu: Nem érzed úgy hogy meg kellene nézned az origo-n a cikk közepére berakott képet?
Bakot utoljára tavaly júniusban lőttem:
A továbbragozáshoz pedig menj vissza az oldal címéhez!!
antjud
A linkeden egy árva 70-es évekbeli pornosztart nem találtam,viszont hogy honnan szerezted az önálló vizuáli gondolataid,hát innen....Balogh Artúr cigányblogjából...baloghartur.blog.hu/2009/05/18/jobbik_morvai_krisztinas_pornos_ep_plakatja
basatu
@antjud: Kíváncsi vagyok hogy erre mit válaszol marlin.
sara
@antjud: Na látod, nem kell mindenkivel vitatkozni, akinek mohácsi,kolompár esetleg vmelyik szadeszos a kedvence azt nem igazán szeretné Morvai Krisztinát az EP-ben látni.Annak az is örömet jelent ha itt köpködhet rá egy kicsit,vagy undorító megjegyzéseket tehet.
g1983
@antjud: Szánalmas, hogy ennyire félnek a cigányok is.
antjud
IMartin profilja kommentár nélkül.................................idézet, mottó: "Ehess, ihass, ölelhess, alhass!"
Utálom: A valóság és valótlanság közötti határvonalak keverését!
Politikai nézet: "normális", (baloldali(!) értékrendel
g1983
még hogy pornós plakát. :D, nagyon szánalmas. Persze mit várjunk olyanoktól akik képesek egy tál levesért odaadni a szavazatukat az MSZP-nek.
antjud
@Sara,gt1983,basatu köszönöm a kommenteket,szerintem a témát kiveséztük..
furfang
Ez egy primitív cikk. Mi az, hogy babája? A felesége, még akkor is, ha külön élnek. Nem ők az elsők, és nem ők az utolsók. Sokkal tisztességesebb módja a különélésnek, mint tücsköt békát kiabálva, más helységben, a gyerekek életét megkeserítve az ide-oda cibálással élni, pláne hogy megoldható térben, és intelligenciában.
Garnela
@marlin: Nem képeket nézegetni kell, ..az az ovódás gyerekek szintje...olvasni..értelmezni..
orogordog
@antjud: Budapesten hány JOBBIK-os plakát van, sikerült megtudnod?
Morvai független. A JOBBIK lista vezetője, és függetlenségét ha bekerül akkor is meg akarja tartani. Támogatás mértékét biztos forrásból is megtudhatod, ha bent vagy a kampányba.
Téged remélem nem húztalak fel az igazsággal mint @sara-t.
marlin
@Garnela: Hát azon amit ez a nő károg nemigen van mit értelmezni. Egy "ilyen" ne beszéljen a magyarság nevében. Ugyanúgy a saját pecsenyéjét sütögeti, mint a Shmitt, meg a Göncz meg a többi, aki az EU-képviseői fizetésért mindenét(!) eladja!
A képéről meg még annyit, ha megnézted, hogy a szem a lélek tükre, ha van mit tükröznie!!!
egyébként L
basatu
@marlin: Látom hogy nem tudod lenyelni a békát.
g1983
Na pont ti mutatkoztok be kedves MSZP-SZDSZ vagy MDF vagy FIDESZ-KDNP-s szavazók. Nem tudom miért tartotok Morvaitól. A Jobbikon kivűl mindegyik párt bizonyított, hogy mire képes, miattuk van a válság. A közbiztonság teljes tönkretétele is nekik köszönhető. Nem tudom miért féltek a Jobbiktól. Csak azért mert Orbán vagy másik rajongói tábor tagjai vagytok. De ti tudjátok. Majd meglátjuk mi lesz az EP-s választások után. De mivel a jelenlegi EP-s képviselők sem csináltak semmit azon kívül, hogy hitelt kértek azt országnak. Na jó azért csináltak még egykét dolgot. Többek közt árverésre ajánlják a magyar földet és vele együtt a a magyar embereket. De ti tudjátok. Játszatok csak. Biztos jó nektek, hogy EP-s képviselőitek megtömik a zsebüket, azt nagy ívben tesznek az ország sorsára, akárcsak hazai szinten a Parlamentben. Támogassátok csak a külföldi érdekű pártjaitokat és meglátjátok mi lesz az eredménye. Amúgy jobb, ha Morvai beszél a magyarság nevében mint a többi 4 párt vezetője. Olyanok akik nem tudják mi az az Árpádsávos zászló, és ég lehetne sorolni. Pont Orbán akinek Trianon csak a szélsőjobbosok emlékünnepe? A többiről nem is beszélve.
ember
@marlin: ezzel a megközelítéssel kíváncsi vagyok, kire szavazol, vagy elmész-e egyáltalán. Bárki kerül be, kapja a lovettát. Most irígységből senkire se szavazzunk?
basatu
@sisak: Naiv kérdés,az SZDSZ-re fog szavazni mint mindig.
ember
@basatu: Én meg azokra vagyok irigy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.