Nem volt szüksége Magyarországnak arra a 25 milliárd dolláros hitelre, amelyet az IMF, az EU és a Világbank tavaly kölcsönzött a Gyurcsány-kormánynak – állítja Varga István, a Magyar Adófizetők Országos Szövetségének alelnöke. A nemzetközi pénzügyi folyamatokat mérnökszemmel elemző szakértő szerint a magas összegű hitel csupán a nemzetközi pénzügyi közösség igényét szolgálta azzal, hogy a beáramlott spekulatív tőke kivonásához biztosítsa a devizafedezetet.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: idetektiv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
azért az is elgondolkodtató, hogy ráadásul csak jövő márciusig kaptuk ezt a hitelt.
démon
Miért mit vártatok ettől a hazug, csaló kormánytól.
ugyeugye
@furfang: azért azt ne felejtsük el, hogy dilettáns kormány vezette ide az országot... Mert Te vagy én, biztos nem kértük volna, h még jobban eladósítsanak bennünket.
MaxGraf
Ök felvették,ök ellopják te pedig átlag magyar választópolgár visszafizeted, ha beledöglesz is! Nem aug.20-án kell az utcára menni tüzijátékot nézni másfél millió embernek..hanem mikor az ország jövöjéröl,az emberek sorsáról van szó! Minden országnak olyan a kormánya amilyet megérdemel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.