Az első közvélemény-kutatások nem igazolták vissza a szocialisták korábbi reményeit, miszerint Bajnai Gordon válságkezelő programja visszahozza az emberek bizalmát és támogatását. A miniszterelnök megítélése csak hajszálnyival jobb, mint Gyurcsány Ferencé, a válságkezelő intézkedésekben nem hisz a közvélemény, a szocialista szavazók száma pedig egymillió alá esett. Egy kutatás szerint a politikus megválasztása és a párt népszerűsége között nincs feltétlen összefüggés; ez tovább ronthatja a frakciófegyelmet.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@xu: Tudniillik az igazság relatív, álltalában szubjektív nézőpont kérdése. Holott mégis csak egy van belőle, a többi í-betű nélkül való. Hát megint megnevettettél, kössz! Üdv.
xu
@sisak: Igazad van, de inkább az utóbbit akarják!
A lesújtás is rám vonatkozik?
Kedves barátom! Nyugtass meg, hogy nem!
reallatas
@nanena: Igen jól mondod, ez van. Tudod a jó politikust nem az indulatai vezérlik, hanem a széles spektrumú látóköréből, fakadó tudatos kompromisszum készség jellemzi, vagy úgye kéne, hogy jellemezze. Üdv.
ember
@xu: Nem! Rád az vonatkozik, azt kívánom, hogy "lesz még szőlő, lesz még lágy kenyér.."
reallatas
@sisak: Az utóbbi ma egyre flottabbul megy. /egészségügy/
xu
reallatas ma, 22:22 – válasz erre: Örülök, kedves fórumozó! Ez az igazi célom! Komolytalan politikusok hazudozásait csak humorral tudom elviselni! Bár sokszor igazán kritikusan lebaxarintanak az előző rendszer szimpatizánsai. Különben, szerintem nincs még sok ember rajtam kívül, aki 30 évig KISZ tag volt! Ma is a szívem alatt őrzöm a tagkönyvemet és elmosolyodok a beragasztott bélyegeken. Nekem ez egy ereklye; meg az is, hogy cuclialista "kiváló" dolgozói veres csillagom is van!
Csak hát lexartak az elvtársak és annyi nyugdíjat sem fogok kapni, mint aki semmit sem tett a cuclializmusért! Voltam osztálytalálkozón: és akik semmit sem tettek egész életükben 200 rongyot markolnak fel! Én meg 4 egyetemi diplomával és túlórákkal sem veszek fel ennyit. Megdöbbentő!
Különben rettegnek is a FIDESZTŐL, A JOBBIKTÓL és próbálnak ellene tenni!
Ennyit a morális kérdésekről!
Elvárnám, hogy tegyék itt helyére a dolgokat, az embereket! legyen számonkérés (FIDESZ) és felülvizsgálat (JOBBIK).
Azután majd el fogok én is vitatkozni a Bajnai-féle moralitáson!
Remélem még a libák is fognak gágogni! Nem csak ő pislog és dadog! Talán egyszer a liba tenyésztőknek is igaza lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.