"Méltatlan megjegyzésekkel" illették szlovákiai politikusok Orbán Viktort, a Fidesz elnökét - jelentette ki Bajnai Gordon miniszterelnök csütörtökön Krakkóban, ahol a visegrádi csoport kormányfőivel találkozott.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336
Hasonló esetben Orbán Bajnai Gondont sajnos nem védte volna meg, és ez nagyon nagy probléma.
1951
Szóval: tökéletes látványtervezés folyik jelenleg.Bajnai miniszterelnök Úrnak nem Orbán Viktort kell megvédenie,hiszen Orbán úr nagyon jól meg tudja magát védeni.Bajnai miniszterelnök Úrnak 10 millió embert kellett volna megvédenie a teljes ellehetetlenüléstől a megfelelő törvények megalkotásával amikor hivatalba lépett.Az, hogy 50 nap alatt sikerült szinte mindenkit megkopasztania,még nem siker,ez csupán a nagy többség számára a teljes ellehetetlenülést hozta el.Ehhez tulajdonképp semmilyen tudásra nincs szükség,ahhoz,hogy minden csapot elzárjak,semmilyen ismeretre nincs szükség!Ugyan akkor akik lenyúlták ezt az országot,élik tovább vidáman életüket!Miől is beszél akkor most Bajnai Gordon miniszterelnök úr??!!
marlin
A Duna innenső oldalán mi így látjuk, a másik oldalról bizonyára másképp látszik!
Az Orbánt meg azért nem kell védeni, mert nem érdemes (rá)!! Sajnos amit "főzött", azt a határokon kívül élő magyarok, na meg mi fogjuk "megenni"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.