„Magyar erőből, magyar gondolatok alapján, magyar tervekkel magyar kivitelezők egy magyar tulajdonban lévő vállalkozást építettek föl és építenek tovább. Így képzeljük el azt a jövőt, amely a szemünk előtt lebeg.” Ezt mondta Orbán Viktor 2002. március 9-én, amikor átadta a hévízi Hotel Carbona gyógyszállót. Nem tudni, hogy az akkori miniszterelnök ugyanígy fogalmazott volna-e, ha ismeri a szálloda tulajdonosi hátterét. A cégadatokból ugyanis kiderül, hogy – áttételeken keresztül – egy máltai bejegyzésű, vélhetően off-shore cég volt a hotel birtokosa.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Már megint egy off-shore. ....
Hogy ez az elmúlt hetekben mekkora divat lett!
oldboy
"A 2002 decemberére elkészült termálfürdő 384 milliós költségéhez 160 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást kaptak. A 2003 májusában befejeződött felújítások 707 milliós összegéhez újabb 90 milliós, az uszoda bővítésére pedig – mely 158,5 millióba került – 70 millió forintos állami támogatás járult. A szállóhoz tartozó gyógyfürdőt Orbán Viktor miniszterelnök avatta fel Tőkés László püspök társaságában."

na ja !ezt is Medgyesi fizette ki mint a többi Széchenyi tervvel kapcsolatos pályázatokat.
marlin
@oldboy: Sajnos "ezt" is mi fizetjük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.