Morvai Krisztinát "népszerűsítő" plakátra bukkantunk!

Feltöltő: IT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
basatu
@sisak: Tévedsz elemi erővel robbant a népundor a szoclib ellen,és még nincs vége.
g1983
Kampánycsend sértésnek mi nevezhető? Még mindig kint vannak az MSZP-s, FIDESZes és MDFes plakátok a városokban. Az MDFes emailről nem s beszélve. A két nagypárt együtt kb 1 milliárdot kapott választási plakátok és egyéb eszközök sokszorosítására. Ki kapott ma még mszp-s szórolapot a postaládájába? Még szerencse hogy nincs vezetékes telefonom,a mobiltelefont is kikapsoltam, hogy egyik párt se zaklasson. Szégyen hogy ezeknek még a kampánycsend sem szent. Ha azt nézzük, elég szép pénzt kaphattak akik telefonon zaklatják az embereket, hogy szavazzanak a párjukra. Ki is kellene tiltani az ilyeneket.
g1983
Jellemző a tetves Fideszre meg MSZP-re. Összedobtak egy "kis" pénzt, hogy lejárassák a Jobbikot ilyen plakáttal. Az ő szintjük, de ezzel azt érik el, hogy még kevesebb szavazójuk maradjon otthon.
g1983
Amúgy eléggé egybemosható az ELÉG plakáttal. A FIDESZ is vagy inkább ZSIDESZ is a választók félrevezetésének vádjával repülhetnének mind az EU-s mind a hazai Parlamentből, a többiekkel együtt. Ez nyilvános félrevezetés ráadásul kampánycsendben.
tgmt4ever
vagy

Szavazz a cionista lobbira, hogy Magyarországból Izrael legyen!
tgmt4ever
remélem most már vége lesz a tetves patkányoknak

jún. 7-e nem lesz vidám vasárnap a hazaárulóknak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.