Filvig Géza Kalocsa Fidesz-KDNP-s polgármester 79 éves édesanyja tulajdonába került egy kilencfős befogadóképességű jacht, melynek eredeti ára elérheti a 60 millió forintot is. A polgármester felesége egy fotón pózolt férje Land Rover terepjárója és a hajó előtt.

Filvig Géza Kalocsa kormánypárti polgármester 79 éves édesanyjának tulajdonába került a egy Crownline 270 CR típusú jacht a kishajólajstrom nyilvános adatai alapján – írja a Magyar Hang. A 2005-ben készült, kilencfős befogadóképességű hajóban minden felszerelés megtalálható: konyha, négy férőhelyes kabin, hideg és meleg víz, mellékhelység. A lap szerint ennek a hajótípusnak – felszereltségtől függően – az eredeti ára elérheti a 60 millió forintot is. Ráadásul a fenntartása is további milliókba kerül évente.

Drága jacht került hirtelen a kalocsai polgármester 79 éves édesanyjának a nevére

Egy jacht került a kalocsai polgármester 79 éves édesanyjának a nevére/Fotó: képünk illusztráció/123.rf.com

A H-24302-es lajstromszámú hajót 2019-ben ezzel a szöveggel hirdette meg a budapesti Wiking Yacht Club:

„Király, vagy királylány? Koronázd meg a nyarat hajós flottánk egyik kiemelt kedvencével, ezzel a megkímélt családi cruiserrel! A motor a kasznihoz képest frenetikus, a 380 lóerő szinte repíti a 3 tonnás hajótestet, amiben ráadásul minden megtalálható, ami egy kellemes hétvégi kikapcsolódáshoz, vagy akár egy hosszabb, nemzetközi hajós túrához elengedhetetlen.”

A Magyar Hang utánanézett, hogy Kalocsa Fidesz-KDNP-s polgármesterének havi fizetése mennyi. A nyilvános adatok szerint bruttó 1 121 250 forintot kap a városvezető, a legfrissebb elérhető vagyonnyilatkozata szerint egyéb bevétele nincs, ráadásul ügyvédi munkáját is szünetelteti. A lap birtokába került egy korábbi fotó is, melyen a polgármester saját tulajdonú Land Rover terepjárója látható a kérdéses jachttal. A járművek előtt amúgy a városvezető neje pózol.

Filvig Géza polgármester – akit a kormánypártok most is indítanak az önkormányzati választáson Kalocsán – lapzártáig nem válaszolt a Magyar Hang jahtra vonatkozó kérdéseire.

Forrás: hang.hu, 168.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Jól bírja magát a mama... Akár csak KupakLala édesanyja...@KisTehen: Te csak irígykedj ott az istállóban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
C_3PO
Én az anyósomra írattam! Bízok benne...
namihami
@KisTehen: 10.07: Pedig ez nem irígység, ez irónia!
KisTehen
@csak úgy...: sárga vagy az irigységtől
KisTehen
@namihami: ez inkább libsi vicc akart lenni
csak úgy....
@KisTehen: én a lali gyesznótelepére vagyok irígy ,ahol a 4 lábu rokonaid röfögnek !
namihami
@KisTehen: 14.03: Akkor legközelebb legalább egy kis jelet...így nem jött át!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.