Minden településen legyen rendőr, ha nincs körzeti megbízott egy területen, akkor a szolgálat átcsoportosításával kell biztosítani a rendőri jelenlétet - mondta az országos rendőrfőkapitány pénteken Szikszón.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
charlie
@Evikati: ja, egyik haverom rendőrségnél van, mesél durva dolgokat. ja, és akkor még pluszba ott vannak a nem rendőr alkalmazottak, titkárok, ilyesmik
zsbela
A rendőrség szétverését az Antall kormány belügyminisztere Horváth Balázs kezdte meg.Naivan azt hitték, hogy a "kapitalizmusra" való áttéréskor mindenki jogkövető magatartást fog tanúsítani. De a szabadságjogok kiterjedésével sokan szabadossá váltak, és ezzel emelkedett a bűnözés is.A szabadságjog kiterjedése sokaknak nem egyenlő a jogkövető magatartással. A következő kormányok is csak rontottak a rendőrség helyzetén.
A statisztika szép dolog, de nem a statisztika fog az embereknek biztonságérzetet adni, hanem a hatékony, jól működő erős rendőrség.!!
reallatas
T. komenntezők ha gondolják a múltból merített valódit, a témával kapcsolódóan, katt ide: www.nezopont.eoldal.hu Az ajánlott bejegyzés címe: " Hogy is van, volt ez?"
basatu
@charlie: Akkor ő biztosan tudja hogy hogy irányítják el a bűncselekmények bejelentőit.Pl. mi köze hozzá,Akkor hívjanak bennünket amikor vér folyik,Menjen be a kapitányságra és ott tegyen feljelentést.Tudja hogy 20000Ft alatt mi nem foglalkozunk ilyen esetekkel.Közszereplőket politikusokat az ügyészségen tessék feljelenteni ,de ők se tudnak csinálni semmit.Mit árt az magának ha ellopnak egy sört, mi köze van hozzá,majd a sértett tesz feljelentést.stb.Általánosságba ez a mai Magyar rendőrség.
charlie
@basatu: ja, tudom, voltam bent bicikli lopás miatt egy ismerőssel, és hát, azt mondták, neki, hogy nem érdemes, úgyse lesz meg... így meg csak rontja a statisztikájukat. omg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.