Kaposvár, Nagyatád - Akciós sajtért megrohamozták egy áruházlánc üzleteit Kaposváron és Nagyatádon; a somogyi megyeszékhelyen a rendőröknek is intézkedniük kellett, Nagyatádon elég volt a rendőri jelenlét is - írja a sonline.hu.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

5hazi
Botrányos,hogy mit meg tehet a "multi"a dolgozóival!!Nagyon remélem a tegnapi volt az utolsó munkanapja annak aki azt az akciót kitalálta!! Nem gondolta végig senki,hogy mit szabadit rá a dolgozókra ezzel az akcióval? A büdös k..va,köcsög lotyó,rohadt szajha ezek csak a lazább megszólitások voltak amit a dolgozók kaptak, /töbségében családos anyák/ azért mert valaki meggondolatlanul /gondolom jó pénzért/ akcióztat olyan terméket amiből nincs raktárkészlete!! Leosztásba kap 200 sajtot és oldja meg egy 40 000-es városban,hogy mindenki jól járjon! Szégyen ilyen megalázó helyzetbe hozni a dolgozókat mert ugye rajtuk csapódik le a népharag!!
xu
@5hazi: Néha előfordul, de nem jellemző! Valaki elqrta!
Garnela
@5hazi: Már a másik hasonló címnél leírtam..ugyanez volt Szentesen, Kunszentmártonban..de a bodzások győztek...ők bvitték el majdnem mindet..a magyarok meg velem együtt elkullogtak..én is a dolgozókat sajnáltam..mert amit azok kaptak..na nem tőlem...haem a "győztesektől"(((
g1983
Itt tart az ország az MSZP-SZDSZ megszorításainak köszönhetően, hogy az emberek egymás testi épségét sem sajnálják, csakhogy ők jóval olcsóbban megtudják venni azt a bizonyos terméket. Még jópár ilyen akció és mentőállomást kell építeni minden bevásárlóközponthoz. :(
menasagh
Az akció lényege a hamarosan lejáró szavatosság. Azért, hogy ne kelljen a polcról leszednie, enged az árából és olcsóbban adja, így nyer., kihasználva a szegénységből adódó emberi gyarlóságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.