A közvélemény-kutatók megint brillíroztak. Egymás után már a harmadik voksoláson sikerült egyöntetűen "kintfelejteniük" az MDF-et. Egyetértek Dávid Ibolyával, ez már nem lehet véletlen! "Nem szabad az MDF-re voksolni, az elveszett szavazat, úgysem jutnak be! " Harsogta mindezt nagy egyetértésben mind az MSZP-hez, mind a Fideszhez közeli közvélemény-manipulátor, majd rájuk hivatkozva a média. Amely mint tudjuk, szintén "pártatlan"... Az MDF-től mindenképpen... A Jobbiknak pedig a jelek szerint majdnem 3-szor annyi voksolója van, mint amennyit szintén mértek neki. És mint tudjuk 1998-ban a MIÉP maradt kint szerintük. 2002-ben a Fidesz fölényesen nyert. 2006-ban meg az MDF maradt kint mint már írtam.

Feltöltő: spiral
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
Marhaság az egész. Tudom hogy működik ez a dolog.... kap egy ember bizonyos számú címet, kettőt-hármat meglátogat, a többit a hasára üt és kitölti........a pénzt meg felveszi..........tehát eleve hamis képet kapnak, azon pedig még kozmetikáznak.........
zia
@xu: egy ismerősöm csinálja, saját bevallása szerint nem járja végig a címeket.
Lajos10
Az adóból mért kell ilyet fizetni ? Egyébként okos van munkahelyük és más semmi nem számít .Vagy mégis?
reallatas
Speciel én saccoló józsda cégeknek szoktam őket aposztrofálni. Az, hogy a sok klientúrikusan oda opponált emberekből, illetve cégekből miért van ennyi, no pont azért. Egyébként totálisan inproduktív tehát pontatlan effektíve szinte semmi hasznot nem hozó jól megélő társulatok összessége.
xu
@reallatas: Ennyi kell! Nagy és gazdag ez az ország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.