Ha a parlament kétharmados többséggel elfogadja a képviselői költségtérítés megszüntetéséről szóló javaslatot, akkor van esély arra, hogy az erről szóló népszavazási kezdeményezés okafogyottá válik - mondta a javaslatot előterjesztő Göndör István, az MSZP frakcióvezető-helyettese csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

samuel
Végtelenül sajnálom,hogy a nyiregyházi hölgy nem tette a kivánság listájába a parlamenti létszám megfelezését. Minden párt bölcsen hallgat a kéviselői létszám 200 fö körüli caökkentéséről.Nagyon ugy néz ki,hogy ujból 386 ingyenélőt kell eltartani. Arra sem született döntés ,hogy csak főállású képviselők legyenek,nem lehetnek igazgatósági-felügyelő bizottsági tagok, egyetemi tanárok polgármesterek, hogy várható el egy nagyon fontos döntés az önkormányzatokat érintő korszerüsításbe amikor nagyszűzalékba érintettek a döntéshozók.
Lajos10
@samuel: Egyet értek csak attól félek valami más néven majd vissza csempészik és a dupláját teszik zsebre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.