A Fidesznek pontos tervei vannak arra, hogyan teremtsen rendet Magyarországon, miként szorítsa vissza a bűnözést – hangsúlyozta Orbán Viktor pénteken a Hír Televízió Péntek 8 című műsorában. Óva intette a szocialistákat a további privatizációtól, és ígéretet tett: feltárják az IMF-fel kötött szerződés részleteit.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lajos10
A Gazsi is tudja már 50éve hogy el kellene menni dolgozni de valahogy mindig nem sikerül de azért mindig meg tudja magyarázni.
Geroner
S eddig miért nem látták ezt?
Miért vártak eddig ezzel?
Mert ők is benne voltak sajna legalábbis részben.
A szomorú s érdekes, hogy miért pont most derülnek ki ezek a mindenkit érintő dolgok?
Miért csak most kell ezt felhozni választás előtt s kampányidőszakban?
Bár lehet most lett elég erős s stabil a fidesz is, hogy kimondhassa?
Vagy egy ismét NAGY SZINJÁTÉK RÉSZESEI VAGYUNK?
Logikusan akkor tudom azt elképzelni, hogy ennyit csalnak lopnak az mszp.ben ha már előre lejátszott forgatókönyv szerint zajlanak az események.
Vagyis anno tavaly nem hiába ment ki Gyurcsán és Orbán is Tom Lantos kisebbségi pénzművészúrhoz. Nem másért mint azért hogy megbeszéljék a hatalomátadás részleteit. A szocik ezt tudják vagyis a vezérkar egy része sztem s ezért engedték szabadjára a dolgokat, mert úgyis mindegy s zavarost kellett csinálni, hogy utánna jöjjön a rendet teremtő kormány a fidesz s az emberek benne lássák majd a kiutat s megint irányítva legyen a magyar. Hogy miért van erre szükég hát földünk vizünk ami kincs, szemet vetett rá 1-2 nagyhatalom aki nem az orráig lát. Kishazánk poitikusai meg akik nem bábok csupán beszartak s inkább szép csendesen átadják az ország kulcsait idegen kezekbe. Orbán úr kérem NE TEGYE azt amit gyurcsányék! NEM EZ A KIÚT!!! Nem csak teljes kapitulációval lehet hazánkat megvédeni. Van még erő ebben az országban, s az emberekben s hidje el összefog ha léte a tét.
Van példa rá itt a JOBBIK teljes önszerveződő párt a hazánkért mozgalom.
Ne vállalják fel politikusaink a statiszta szerepet nem annyira erős Izrael már mint volt a válság előtt.
Nem kell odaadnunk nekik ami a miénk. Megfelelő születésszabályozással s megfelelő adóreformmal még kilábalunk a bajból mert dolgos nemzet vagyunk.
Nem szeretné senki ha egy másik nemzet fiát lányát szolgálná ki a gyereke unokája a saját hazájába s függene attól végletesen.
S bár az amit most elmondtam egy teória csupán, de mindenki érzi benne, hogy akár még igaz is lehet ugye Orbán Viktor úr? S gyurcsány ferenc? s bajani izé? Sajnos a honapért most kell tenni s sajnos reális veszélye van hogy honfoglalás áldozatai vagyunk egy 21 századi honfoglalásé. Ezt kivédeni pedig előrátóan nem fegyverekkel hanem hozzáállással kell. A rend mit akarnak csak az első lépés.
S teljes szívemből örülök hoy lesz egy kis párt a jOBBIK aki majd az önök körmére is néz urak.

g1983
Na ja de csatlakozhat a FIDESZ-KDNP is.
dr. prédikátor
Nem tudom,ha Orbán lesz/lenne/ a miniszterelnök és különbözö megszoritásokat vezet be akkor kit fognak szidni????/ez nem azt jelenti hogy egyetértek avval amit a "szociálkapitalisták" tettek".

Azt hogy az ország ide jutott KÖZÖSEN követték el.Csak annyi a külömbség köztük ,hogy másként nevezik őket!!

A megoldást abban látom hogy az összes maffiozó politikust -kivétel nélkül-el kell zavarni.!!!!!

g1983
@prédikátor: Tökéletesen igazad van. Csak ezeknek a pártoknak a hívei, nem hiszik el, hogy közös erővel juttatták el idáig az országot. Csak szélsőjobbozni tudnak meg ami dumát megetetnek velük. Mert persze egy olyan pártot aki nem nyal be nekik csak szélsőjobbozni tudják. ( Közös erővel )
reallatas
@prédikátor: Mióta próbálom megértetni sok irányban, hogy igencsak ez a valódi. Az érzelempolitizálás de sok embert vakká tud tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.