Egymásnak estek egy családi rendezvény résztvevői a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Körömben, majd nekitámadtak az egyik rendőrautónak is. Az indulatokat csak nagy rendőri erővel sikerült megfékezni, 28 embert állítottak elő.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsbela
"28 embert állítottak elő."- kihallgatásuk után elengedték őket, majd szabadlábon védekezhetnek. Az okozott kárt, a rendőrség intézkedési költségeit, majd MI kifizetjük! GRATULÁLOK, NAGYON KÖSZÖNÖM A LEHETŐSÉGET, HOGY SEGÍTHETTEM! (Majd leírom az adóalapomból.)
zsuci
@zsbela: Ne köszönd nekik ez természetes.Persze szabadlábon védekezhetnek és utána ott az ügyvédjük és mindent helyre rak.Szegény ártatlanok még az államfizet majd nekik mert megmerték őket gyanúsítani.
zsbela
@zsuci: Csak a düh és az irónia íratta le velem hozzászólásomat.
Lajos10
Nem kellene közbe avatkozni ha két roma család öli egymást inkább éles késeket kellene osztogatni a csata idejére .Lassan csak meg oldódna minden.
5hazi
Tiltakozom !! Már megint kimaradt a hirekből a többi kisebbség !!! Ja velük nincs gond! Akkor meg ennek a nyamvadt vezetésnek kellene elgondolkodni,hogy kivel is van probléma !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.