Ki is lehet a titokzatos 'Kakukk' fedőnevű ügynök, a besúgó az SZDSZ egykori vezetőségében? Kicsit kérdezősködtünk, elkaptunk ilyen-olyan pletykákat, utánajártunk, megnéztük az eddigi ügyeket, és három név merült fel...

Feltöltő: plat84
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
Szeretném már végre látni a teljes listát!!! Az igazit! Legyen már annyi gerinc bennük, vállalják fel a múltat........mert az hozzánk tartozik akármilyen volt.

xu
Az SZDSZ egy kicsinyke (2 %-os) kakukkos óra, amiből mindig kipattan valamelyik kakukk és értelmetlenül kakukkol!
1951
Demszky Gábor, aki kitüntette azt a rendőrparancsnokot,aki ártatlan, hazafele menekülő utat keresve megverette az embereket -Gergényiről van szó - nem nehéz elképzelni még azt sem,hogy Ő a kakukk, annak ellenére,hogy sajnálkozik, hogy őt is megfigyelték."Messziről jött ember azt mond amit akar.Mind a mai napig nem vonta vissza Gergényi kitüntetését,pedig az a rendőrparancsnok, aki nem tudja azt, hogy hol és merre,kik és hányan vannak,az nem parancsnok, és mint ilyen nem érdemel kitüntetést.Ha pedig Demszky őszinte és korrekt, akkor még mindig nem késő visszavonni Gergényitől azt a kitüntetést,amelyet méltatlanul adott neki Demszky!!Vagy ennek valami más oka van??!!
xu
@1951: Demszky nem lehet!
1. Beszélni sem tud; nemhogy súgni!
2. Ő a szamizdat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.