Hét megyében van az a 276 település, amely az átlagosnál veszélyeztetettebb, és ahol emiatt sűrűbben járőröznek a rendőrök.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
Köztudott, hogy a cigányság körében nagyobb a munkanélküliség,(akarnak, nem akarnak dolgozni), és ott ahol nincs más megélhetési lehetőség nő a bűnözés aránya. Ezt lehet kerülgetni, takargatni akkor is ez az igazság.
xu
@Garnela: Ha így haladunk: nem sokáig.
reallatas
@xu: /ma, 11.49/ Pláne ha mi magunk is katalizáljuk az egész folyamatot. Ilyen alapon biztos csak ők a hunyók?
Lajos10
@menasagh: Egyet értek hogy nagyobb a munkanélküliség csak most meg azt nem értem hogy ha nem dolgoznak akkor miért nem tudják a saját piszkukat az ajtó elől el takarítani. Vagy a munka nélküliségbe azt is és a kert be ültetését is bele értik?Hát ez ellent mond mert akinek munkája van az érdekes módon a háza táját is rendbe tudja rakni ?Hát ez legalábbis érdekes.Vagy talán máshol van a baj.?
menasagh
@reallatas: Nem csak ők a hunyók, viszont a saját érdekükben sokkal többet is tehetnének, amit nem tesznek. Ma szégyenlik a kosár-, a seprű fonást, pedig ha keveset is de csak pénzt kapnának érte. Az iskolázatlanság is nagyobb köztük mint másoknál, azért is tehetnének, mert iskola nélkül még nehezebb boldogulni......és...és...és...
reallatas
@menasagh: Na most a dolgok valódi értelmezése, ha mindezeket még meg is támogatjuk, esetleg egy mindent megengedő ejnye-ejnye megjegyzéssel evidiáljuk, mégis mit várhatunk tőlük. Nos így értem a dolgot, miszerint a hiba nem biztos, hogy az ön készülékébe van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.