Hét megyében van az a 276 település, amely az átlagosnál veszélyeztetettebb, és ahol emiatt sűrűbben járőröznek a rendőrök.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Garnela
Vajon ezeken a településeken kik alkotják a többséget?
Garnela
@xu: De meddig lesz ténylegesen kissebbség?(((
reallatas
Határozottan figyelemreméltó, ámde roppant naív kérdés. Ne tessék úgy csinálni mintha ez nem lenne köztudott, no úgy magunkközött szólva. Nyilván az is világos, hogy ezt mi generálja.
menasagh
Köztudott, hogy a cigányság körében nagyobb a munkanélküliség,(akarnak, nem akarnak dolgozni), és ott ahol nincs más megélhetési lehetőség nő a bűnözés aránya. Ezt lehet kerülgetni, takargatni akkor is ez az igazság.
xu
@Garnela: Ha így haladunk: nem sokáig.
reallatas
@xu: /ma, 11.49/ Pláne ha mi magunk is katalizáljuk az egész folyamatot. Ilyen alapon biztos csak ők a hunyók?
Lajos10
@menasagh: Egyet értek hogy nagyobb a munkanélküliség csak most meg azt nem értem hogy ha nem dolgoznak akkor miért nem tudják a saját piszkukat az ajtó elől el takarítani. Vagy a munka nélküliségbe azt is és a kert be ültetését is bele értik?Hát ez ellent mond mert akinek munkája van az érdekes módon a háza táját is rendbe tudja rakni ?Hát ez legalábbis érdekes.Vagy talán máshol van a baj.?
menasagh
@reallatas: Nem csak ők a hunyók, viszont a saját érdekükben sokkal többet is tehetnének, amit nem tesznek. Ma szégyenlik a kosár-, a seprű fonást, pedig ha keveset is de csak pénzt kapnának érte. Az iskolázatlanság is nagyobb köztük mint másoknál, azért is tehetnének, mert iskola nélkül még nehezebb boldogulni......és...és...és...
reallatas
@menasagh: Na most a dolgok valódi értelmezése, ha mindezeket még meg is támogatjuk, esetleg egy mindent megengedő ejnye-ejnye megjegyzéssel evidiáljuk, mégis mit várhatunk tőlük. Nos így értem a dolgot, miszerint a hiba nem biztos, hogy az ön készülékébe van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.