[Vastagbőr] A botrány kurva nagy, amit világosan jelez, hogy a teljes ballib média kussol az ügyről. Mindig, amikor kipattant valami eget verő botrány, akkor arra gondoltam, hogy ezt már nem lehet megúszni, nem lehet kimagyarázni, ez lesz a Bukás. Aztán kimagyarázták, kimosdatták, és minden ment tovább a maga útján...

Feltöltő: idetektiv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
furfang
Lehet, hogy le vagyok maradva, de nem jelentette fel senki? Egyszerűen bűncselekmény amit elkövettek Veressel együtt, gyanuba akartak keverni, és börtönbe juttatni valakiket, hamis látszatot keltve. Ez vastagon BTk. alá tartozó ügy.
xu
Ez a Drazsé, ha elgurulna, nem keresgetném.
zia
@furfang: Mentelmi joga van..........ennyi
furfang
@zia: És az kizáró ok egy feljelentéshez? Hülyeség, de ha megöli az anyját, akkor is mentelmi joga van?
Diamont Frost
@ furfang
Ki meri feljelenteni a legnagyobb keresztapákat??!
Szél ellen nem lehet.....
dzsingistán
"@furfang ma, 19:28 – válasz erre
Lehet, hogy le vagyok maradva, de nem jelentette fel senki? Egyszerűen bűncselekmény amit elkövettek Veressel együtt, gyanuba akartak keverni, és börtönbe juttatni valakiket, hamis látszatot keltve. Ez vastagon BTk. alá tartozó ügy. "

Ahhoz hogy eredményes vizsgálat után elnyerjék a méltó büntetésüket a következőciklusba kel ezt megtenni. Most értelmetlen lenne, szerintem ezzel egyetértesz velem. Lásd a folyó ügyeket: cigányok által elkövetett gyilkosságok, Kulcsár ügy stb. Csak is egy tiszta kezű, erkölccsel rendelkezők tudnak ennek érvényt szerezni (JOBBIK).
xu
@furfang: Sokszor úgy érzem, hogy sokuknak nem volt olyanjuk; mert nem kaptak erkölcsi nevelést! Falon landoltak és a nap kikeltette Őket!
ugyeugye
egy demokráciában az olaj-ügyei miatt már rég börtönben ülne...
xu
@ugyeugye: Nem eszik olyan forrón a kását! Sokat tudna Ő mesélni a társairól (főnökeiről)! Már tudom miért drága az étolaj! Vagy nem abban "utazott"?
ugyeugye
@xu:
hidegen sajtolt étolaj - te! :) kiforgatod a szavaimat, aztán nem érted? :)))
furfang
@Renrol: az ügyészségnek hivatalból el kell járnia.

@dzsingistán : a következő ciklusig lehet jegelni ezt az ügyet, amikor a napnál világosabb és bizonyítékok is vannak? Al Capone is csak megbukott egyszer!
xu
@ugyeugye: Most már értem! Azt hittem, hogy sajtboltot akartál írni! Nehezen potyogott le a tantusz! :(
Diamont Frost
@furfang
Az ügyészségen kik ülnek?? azok is emberek,és féltik az állásukat meg a családjukat.

Tényleg elkapták /nagysokára /Al Capone-t GYORSHAJTÁSÉRT !
Geroner
jaj már megint csak a jéghegy csúcsa látszik...
dzsingistán
Arra nagyon kíváncsi lennék, ha az „olajos” aktákat feltárnák, a titok alól kik maradnának állva a parlamenti pártokból. És a jelenlegi politikai elitből. Mindegyik csontig benne volt (van).
dzsingistán
Jut eszembe úgy is mindég a gazdaság kiszőkítésével vannak elfoglalva. Nem kellene talán velük kezdeni a kiszőkítést? Nagyon rájuk férne. Én még emlékszem a receptre, mivel a közvetlen környezetembe csinálták, és nagy volt a rálátásom. Most a fűtőolaj helyett őket raknánk a tartályokba, 10 l1ter/ fő kénsav, három napig hagyni, majd 5 kg/ fő mészhidrát és ülepedni, hagyni két napig. És már szőkék is lesznek! vagy mondom, piacképesek.
furfang
@Renrol: értem én, de ez a dolog a napnál világosabb, itt kötelezően el kell járni hivatalból. Az ügyészségnek feketén-fehéren a tudomására jutott egy bűntény!
dzsingistán
vfurfang ma, 21:30 – válasz erre:

Mert szerinted a „susnyás” ügybe a LOP CSÁNY neve nem merült fel a tanúvallomásokból? Úgy tudom fel is hívták az ügység figyelmét a nyomozás elrendelésére és lett valami? Nem. Na, erről ennyit. Ma még nem jogállamba élünk. Itt a bűnözőknek van hatalmuk nekünk csak az a dolgunk befogni a pofánkat és fizetni az adót. Aminek egy részét ellopják a többiből meg fizetik a cigányoknak a segélyt, hogy félelembe tartsák a többségi társadalmat. És én legyek a meg értő. már lassan a családomat sem tudom eltartani nem pedig ezt a sok ingyen élő parazitát. Már az én zsebembe is kinyílt a bicska. Nem beszélgetni kel a dolgokról, azzal már meg volt. Radikális lépések kellenek.
xu
@dzsingistán : Van H2o2-öm, az a legjobb szőkítő!
rodeokutya
@dzsingistán : Az olaj ügy nem véletlenül nem kerülhet nyilvánosságra csak ha már az érintettek megdöglöttek.A parlament nagyobbik fele részt vett a szőkítési buliban ezért nem tudhatsz meg te sem és senki más részletket az üggyel kapcsolatban.
reallatas
Száz szónak is egy a vége, ez az ember az első perctől kezdve bizonyította az alkalmatlanságát, hogy miért erőltetik az pedig roppant egyszerűen magyarázható. Ennyi.
Garnela
@reallatas: Véleményem szerint azért "erőltetik" mert valamivel sakkban tarja az egész MSzP-t kormányostól, Böszméstől, Kókástól, Bajnaistól együtt.....valami nagy disznóságot takargatnak Drazséval...azaz takargatja nekik addig míg tűzközelben hagyják..
OKOS
Szerintem eleje sem lenne , mert a köztörvényes bűnözők demokráciában nem jutnának hatalomra.
reallatas
@dzsingistán : Kommentjeid, találóak, ülnek, az defaktó, hogy az egész an blokk hunyó volt az ügyben. Tehát máris egy közös takargatni való pont. Olyan ez mint mikor köpködjük egymást, a publikum előtt, a háttérben pedig koccintunk a közös, nagy eredményünkre.
xu
@OKOS: Ja-ja!

@reallatas: Ezt nevezik bratyizásnak? (mutyizásnak?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.