Egy 27 éves, orthodox zsidó fiatalembert, "Schlesinger Alajost" – kinek neve egyébként nem Schlesinger Alajos: nevét kérésére megváltoztattuk –, a múlt kedden házának kapualjában zsidósága miatt elvertek. Lapunk interjút készített vele.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Égkékfűzöld2x2négy
Tisztelt Országlakótársak! Képzeljétek el, vannak országok, ahol mindenféle népek a saját viseletükben grasszálnak, és alapból nem verik el őket ezért.
Olyan országok is vannak, ahol ki-ki elismeri, ha nincs (teljesen) igaza, és ebből nincs sértődés. Ezek a fejlett, demokratikus, sokszínűségükre büszke országok (USA, Nagy-Britannia, Svédország, stb.)
Nem minden ország ilyen, a miénk sem. De aki jólétet és békét akar, dolgozzon azért, hogy ilyen legyen.
Ünnepeljük együtt a Karácsonyt és a Hanukát. Érdekes megfigyelésem, hogy ezt leginkább a templomba nem járó "keresztények" és az ószövetséget mesének tartó "izraeliták" ellenzik. Mindkét csoportnak vallás nevében kirobbantott balhé a lényeg. A pajeszos zsidók általában vallásgyakorlók, és minden vallás központi tanítása a világbéke. Javaslom, hogy ezt mozdítsuk elő az ég kékségét is kétségbe vonó hozzászólások helyett.
ophisz
@sisak: én is sajnálom,őszintén Tisztelek becsülök minden hívő embert .Áldozat a a félelmet gyűlöletet keltő fasizmust vizionáló erők kezében . Provokáció áldozata, a Gyűlöletbeszéd törvényt forszírozók ! szükségességét görcsösen bizonyítani akarók áldozata.
xu
@ophisz: De, ha arra járnál napközben, akkor másképpen gondolkodnál! Én érzem a gyurcsányi cinikus mosolyt és a felsőbb rendűség kinyilvánítást! de lehet, hogy én vagyok a sábezdekli! nem kell fel kelteni a figyelmet; a politikusok sem a származásukkal hivalkodnak; sőt azt takargatják!
Presszer Gabi sem a származásának hirdetésével tette le a névjegyét!
És mindenki szereti!
ophisz
@xu: nem derül ki számomra miért nekem szántad a hozzászólást.
xu
@ophisz: Csupán azért, mert áldozatról írsz. És mindig azt mondják, hogy sokszor az áldozat is hibás, mert feltűnően ...
ophisz
@xu: nem ! Hívő ember , akit felhasználtak , bántalmaztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.