Az európai parlamenti (EP) választás megerősítette a polgári oldalon a szolidaritást, míg a szocialistáknál a bomlás folyamata indult meg - jelentette ki Schmitt Pál, a Fidesz EP-képviselője a voksolás óta eltelt egy hónapot értékelve a párt országos választmányának tisztújító ülésén szombaton, a fővárosban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lajos10
Schmitt és még milyen szépek is vagyunk? megy az ön fényezés csak nehogy túl fényesre sikeredjen és belevakuljanak .Ha meg látják egymást látják egymást?
Vera1944
egy biztos, hogy a Fidesztől lehet tanulni összetartás együttbeszélés, kommunikáció, fegyelem ...stb. De csak e témákban gondolom.
marlin
Ezt is "kirakja" a zOrbán az MSZ(M)P-s és Jobbik-os "szövetségesekkel" együtt?? Vagy ez már annyit forgott ide-oda a damaszkuszi úton, hogy ennek mindegy!! :((
luciferi
Lehet, hogy inkább az agya kezd bomlani. A sok-sok árulás, lehet, hogy nem lesz büntetlen........?
dzsingistán
Mostanában nem hallom Orbántól az „el lesznek számoltatva”.
xu
@dzsingistán : Mert ezt a szerepkört most átadta legközelebbi szövetségesének: Vona Gábornak! Az epizodistáknak is kell szerepet biztosítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.