Hosszú időn keresztül hallgatott pártja belső ügyeiről, most azonban megszólalt a Hírszerzőnek Pető Iván, az SZDSZ alapítója, majd jó fél évtizeden át elnöke. Pető - Kuncze Gáborhoz és Magyar Bálinthoz hasonlóan - nem vett részt a liberálisok vasárnapi küldöttgyűlésén, neve azonban - csakúgy, mint a frakcióban ülő másik két exelnöké - többször szóba került az elmúlt napokban; méghozzá nem túl hízelgő kontextusban. Pető Iván a Hírszerzőnek reagált az elmúlt időszak fejleményeire.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
@xu: igen! adhatnál egy esélyt retkesnek.......
furfang
Abban teljesen igaza van, hogy "ez sokkal inkább az én pártom, mint Retkesé", hiszen ő maga, Magyar, Demszky, Kuncze, Eörsi, azaz a nagy öregek irányító keze dirigálta ezt a pártot mindvégig. Ők hozták Gyurcsányt és Kókát és bandájukat az ország nyakára, az ő elképzeléseik valósultak meg az elmúlt 20 évben indirekt módon az MSZP-vel végrehajtatva a nagy művet. Bizony ők a főbűnösök, a kitalálók, a többi csak opportunista báb.
Az SZDSZ úgy ahogy van mehet a kukába.
ugyeugye
ez valami új fogalmi katyvasz h én pártom, te pártod???
rodeokutya
@furfang: Csak látnám már ahogy elhúzzák a belüket.Remélem soha tobbet nem hallok róluk és a 2%-os pártocskáról.Nincs magyarországon 200.001 barom aki bedobná a voksot a korrupcióra és még 4 év szabad (demokrata) fosztogatásra.
Koronix
pont most néztem a statisztikákat:
- 1990 mandátumok aránya: 24,09%
- 2006 mandátumok aránya: 5,18% (és ez EP-s nullázásról már ne is beszéljünk)

hu.wikipedia.org/wiki/Szabad_Demokraták_Szövetsége

ennyi volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.