Retkes Attila lett az SZDSZ új elnöke, a posztért szintén indult Weinek Leonárd kilépett a pártból. Azonnali távozásra szólította fel a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezetőjét a Magosz. Lemondott a Nabucco vezetékkel összefüggő követeléséről Törökország. A nap hírösszefoglalója.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
"Retkes Attila arról is beszélt, hogy létrehoznak 7 szakpolitikai kabinetet, amelyeket hiteles, nem lejáratott politikusok irányítanak majd." Most mit tegyek? Lépjek be a pártba? Van bank "hitelem" és nem vagyok "lejáratva", mert nap, mint nap "felhúznak" ezek a hülye álpolitikus pénzemberek!

"Weinek Leonárd a tisztújítás után közölte: kilép a pártból, mert szerinte egyértelművé vált, hogy az SZDSZ-en belül sem szervezeti, sem politikai szempontból nincs esély a megújulásra." Lehet olyan pofont kapni, ami megvilágosítja az agyat!

"sajnálja, hogy Kóka János a hozzá intézett kérés ellenére nem mondott le frakcióvezetői tisztségéről." Alias Demszky). Ő ezt sajnálja, a Retek az az embereket sajnálja. Tele van a padlás sajnálattal; lehet jönni lesöpörni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.