Július elején a Fidesz a biztos pártválasztók körében 65 százalékon állt, az MSZP 21 százalékon, a Jobbikra pedig a megkérdezettek 9 százaléka voksolna - írta a Népszabadság online kiadása kedden a Szonda Ipsos legújabb kutatását ismertetve.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Garnela
@furfang: Tökéletesen egyetértek!

@Vera1944: Ne haragidj, nem értelek: ha nem sértő az a kifejezés hogy : fiatalasszony, miért sértő az hogy : öregasszony? ha történetesen igaz! Én is azt szoktam mondani magamra: hogy jkócskán banyakorban vagyok már))
Vera1944
Garnela. Nem az öregasszony szó a sértő, mert az is vagyok , csak a stilussal nem értettem egyet. Tudod egy jobboldali képviselő is mondta, hogy a csoszgó tornacipős....nyugdijasok, csak azt elfelejtette hozzátenni az a fényestekintetü politikus, hogy amig ő az egyetem padján fényesre ülte az ülepét, annak a lehetőségé azok a csoszogós tornacipős munkásemberek teremtették meg az ingyentanulás lehetőségét az egyetemen. Még mindig azt mondom: tiszteletet az öregeknek, akik a rendszerváltásnál egy élhető országot adtak át.
Garnela
@Vera1944: Tisztelem is őket!! De a makavs konokságukkal nem értek egyet! Az anyukámat meg kellett zsarolnom, hogy tudja hogyan kell szavazni)) Egy kis érzelmi zsarolás volt))
rodeokutya
De csak addig bíznak bennük míg el nem veszik a 12. havi nyugdíjat is.Ja és a maradékot is csökkentik pár százalékkal!A kormány jobban szereti a halott nyugdíjast!Erre megy ki a folyamatos nyugdíj kórhatár emelés is!
Dolgozz míg bele nem döglesz!Éljen a Magyar Szocialista Párt!Éljen rákosi éljen a párt.......
xu
Szemfényvesztés! Kivágó Mariska és társai igen, akik ennek haszonélvezői! BMW-vel kell meglátogatni a nyomorgókat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.